Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
21/11/2019

Ξεκινούν πτήσεις από τη Μαδρίτη στην Κεφαλονιά το 2020

Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Iberia Express που ανήκει στον όμιλο της Iberia ανακοίνωσε σήμερα ότι το καλοκαίρι του 2020 θα ξεκινήσει πτήσεις από τη Μαδρίτη προς την Κεφαλονιά.

Πιο συγκεκριμένα από τις 2 Ιουλίου έως τις 6 Σεπτεμβρίου θα εκτελεί δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Πέμπτη και Κυριακή και μάλιστα νυχτερινές ώρες κάτι που δείχνει ότι το αεροδρόμιο θα διευρύνει περισσότερο το ωράριο λειτουργίας του δίνοντας τη δυνατότητα προσέλκυσης και άλλων πτήσεων.

Με την προσθήκη αυτή ο όμιλος της Iberia θα προσφέρει πτήσεις προς έξι ελληνικούς προορισμούς: Αθήνα , Μύκονο , Σαντορίνη , Κρήτη , Κέρκυρα και Κεφαλονιά.

Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες ειδήσεις των τελευταίων ετών για το νησί μας καθώς ανοίγει η πολύ μεγάλη τουριστική αγορά της Ισπανίας….!!!

Πηγή: https://www.kefaloniapress.gr/2019/11/21/apokleistiko-xekinoyn-ptiseis-apo-ti-madriti-stin-kefalonia-to-2020/Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency