Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
12/06/2019

Μεγάλη δημοσιογραφική επίσκεψη στο Φισκάρδο Κεφαλονιάς

Πολυάριθμη επίσκεψη Ιταλών τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων στην Λευκάδα.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Γραφείο Ε.Ο.Τ Ιταλίας και την ναυτιλιακή εταιρεία "ANEK LINES ITALIA" πραγματοποιήθηκε μεγάλη δημοσιογραφική επίσκεψη στη Λευκάδα, στο Φισκάρδο Κεφαλονιάς, στις Φρίκες Ιθάκης, στο Σκορπιό και στη Μαδουρή, 34 Ιταλών Τουριστικών Πρακτόρων και δημοσιογράφων, στις 08 και 09 Ιουνίου.

Αντίστοιχη δράση έγινε και πέρυσι, την ίδια περίπου περίοδο, με άμεσα θετικά αποτελέσματα, στην ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Ιταλία στα νησιά μας. Στην αποστολή συμμετείχαν από το Γραφείο ΕΟΤ η κ. Αντονέλα Πατρονικόλα και από την "ANEK LINES ITALY"  Ο Πρόεδρος κ. Massimo Di Jacomo και η Δ/ντρια κ. Laria Voltini.

Οι επισκέπτες παραλήφθηκαν από την Π.Ι.Ν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και επέστρεψαν με το πέρας της αποστολής με λεωφορείο που είχε διατεθεί. Ενθουσιάστηκαν από την επίσκεψη στη Λευκάδα, στα Σύβοτα, στην Νικιάνα, στο Νυδρί,, στον Άγιο Νικήτα, στη Βασιλική, Στο Μοναστήρι της Φανερωμένης, καθώς και στις παραλίες "Εγκρεμνοί",, "Πόρτο Κατσίκι", "Πευκούλια και "Κάθισμα".

Επί πλέον, με οργανωμένες από την Π.Ι.Ν. δυο κρουαζιέρες, επισκέφτηκαν το Φισκάρδο Κεφαλονιάς, τις Φρίκιες Ιθάκης, την σπηλιά Παπανικολή στο Μεγανήσι, τον Σκορπιό και τη Μαδουρή.

Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και την επτανησιακή κουζίνα. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ποιοτική διαφοροποίηση των επισκεπτών από την Ιταλία, ώστε οι ωφέλειες να είναι ακόμα μεγαλύτερες και να συμβάλουν στην ποιοτική αναβάθμιση της
προσφοράς.

Η Π.Ι.Ν ευχαριστεί την Προϊσταμένη του Γραφείου Ε.Ο.Τ Ιταλίας κ. Κυριακή Μπουλασίδου, την "ANEK LINES ITALIA", καθώς και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Π.Ε. Λευκάδας, κ. Σπύρο Ζαμπέλη.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Δείτε φωτογραφίες 

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency