Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
02/06/2019

LIVE τα αποτελέσματα των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών

Δείτε LIVE τα αποτελέσματα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών με συνεχή ενημέρωση επίσημα από την Περιφέρεια, καθώς και με άμεσες ανεπίσημες πληροφορίες από τα επιτελεία των υποψηφίων.

21:30 Μεγάλος ενθουσιασμός στο εκλογικό κέντρο του κου Μιχαλάτου. Εδώ και περισσότερη από μισή ώρα βρίσκεται στις αγκαλιές φίλων και ψηφοφόρων. Σε λίγο αναμένεται να κάνει τις πρώτες δηλώσεις ως ο νέοεκλεγής δήμαρχος Αργοστολίου

21:15 Πολύς κόσμος μαζεύεται στο εκλογικό κέντρο του κου Μιχαλάτου και αναμένεται σε λίγο να κάνει δηλώσεις

21:10 Νέες εικόνες από το εκλογικό κέντρο του Θεόφιλου Μιχαλάτου του νέου Δημάρχου Αργοστολίου

21:00 Νέος Δήμαρχος Αργοστολίου ο Θεόφιλος Μιχαλάτος!

20:50 Αυτή είναι η εικόνα έξω από τα γραφεία του Θεόφιλου Μιχαλάτου

20:45 Στο Αργοστόλι από την πλευρά του Μιχαλάτου υποστηρίζουν ότι είναι πολύ κοντά στην νίκη με 280 ψήφους μπροστά.

20:40 Στο Ληξούρι τελικό αποτελέσμα ο Γιώργος Κατσιβέλης είναι ο νέος δήμαρχος

20:20 Το αποτέλεσμα Δεν ανατρέπεται στη Σάμη. Ο κος Μονιάς είναι ο νέος Δήμαρχος

20.10 Συνεχίζεται η ίδια εικόνα της μάχης ψηφοδέλτιο με ψηφοδέλτιο για το Δήμο Αργοστολίου. 

20.00 Επίσημη εκτίμηση του ΥΠ.ΕΣ. για την περιφέρεια με την κα Κράτσα στο 59.1. Με βάση αυτή την εκτίμηση φαίνεται να επιβεβαιώνονται όσα προηγουμένως αναφέραμε.

19.40 Με βάση τα πρώτα τμήματα στο Δήμο Σάμης φαίνεται να επιβεβαιώνεται η φήμη που υπήρχε στις προηγούμενες μέρες ότι ο κος Μονιάς προηγείται

19.25 Ήδη από τα πρώτα περιφερειακά εκλογικά τμήματα που ανακοινώθηκαν αποτελέσματα στον Δ. Αργοστολίου φαίνεται ότι ο κος Μιχαλάτος παίρνει κάποιους επιπλέον ψήφους σε σχέση με την πορηγούμενη Κυριακή. Η απόσταση είναι ακόμα πιο μικρή από τον πρώτο γύρο. Σε λίγο αναμένεται να έχουμε καλύτερη εικόνα.

19.15 Μια πρώτη εικόνα αναμένουμε κατά τις 20.00. Κάπου εκεί θα αρχίσει και η ροή αποτελεσμάτων, πέραν των μεμονομένων τμημάτων που θα ανακοινωθούν νωρίτερα.

19.05 Στην Περιφέρεια οι πιθανότητες είναι μέχρι στιγμής υπερ του ψηφοδελτίου "Ιόνιο Δυνατά, κάθε νησί ψηλά" της κας Ρόδης Κράτσα, καθώς μέχρι και πριν λίγες ώρες τα γραφεία στοιχημάτων έδιναν την επικράτησή του με 1.10, ενώ η επικράτηση του κου Γαλιατσάτου είχε απόδοση 5.00. Για όσους γνωρίζουν τις αποδόσεις των εταιριών αυτό είναι δύσκολο να ανατραπεί, όμως πλέον το λόγο έχουν οι κάλπες και η επίσημη καταμέτρηση.

19.00 Έκλεισαν οι κάλπες στα περισσότερα εκλογικά τμήματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες σε σχεδόν όλες τις περιοχές η συμμετοχή είναι μικρότερη από τον πρώτο γύρο. Στους 3 δήμους του νησιού η μάχη αναμένεται αμφίρροπη και κανένας δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα ότι κάποιος προηγείται. Περιμένουμε μάχη μέχρι το τελευταίο εκλογικό τμήμα.

 

 

 

 

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency