Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
16/04/2019

Επιτυχής συμμετοχή του Δήμου Κεφαλονιάς στην Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού Κρουαζιέρας στις Η.Π.Α.

Επιτυχής συμμετοχή του Δήμου Κεφαλονιάς στην Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού Κρουαζιέρας “Seatrade Miami – 2019” στις Η.Π.Α.

Στη μεγαλύτερη διεθνώς Έκθεση Τουρισμού Κρουαζιέρας “Seatrade” στο Miami των Η.Π.Α., που αναπτύχθηκε από 8 έως 11 Απριλίου 2019, συμμετείχε για ένατη συνεχή χρονιά ο Δήμος Κεφαλονιάς , εκπροσωπούμενος από τον Α/Δήμαρχο Τουρισμού κ.Ευάγγελο Κεκάτο.
Στη Seatrade συμμετέχουν 11.000 εγγεγραμμένοι Σύνεδροι, εκθέτουν 700 Εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Κρουαζιέρας και του Yachting από 110 Χώρες και περισσότεροι από 300 Δημοσιογράφοι Τουρισμού καλύπτουν διεθνώς τη διεθνή Εκδήλωση.


Το Εκθεσιακό Περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμούφιλοξένησε το Δήμο Κεφαλονιάς, όπου ο κ.Κεκάτος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τόσο τις Εταιρείες που έχουν επιλέξει την Κεφαλονιά ως προορισμό, όπως και τις Εταιρείες που ενδέχεται να συμπεριλάβουν στο πρόγραμμά τους το Νησί, για τα νέα έργα εξωραϊσμού και ανάπλασης του παραλιακού μετώπου και του ιστορικού κέντρου του Αργοστολίου και για τις πλούσιες εκδρομικές δυνατότητες που προσφέρονται στους Επιβάτες.

Επίσης σημαντική ήταν η Σύσκεψη με τον Επικεφαλής Στρατηγικής & Συντονισμού Έργων Λιμένων / Μαρίνων του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου κ.Θάνο Λιάγκο για το θέμα της αξιοποίησης της Μαρίνας Αργοστολίου στην περιοχή του Δραπάνου.
Το Ελληνικό Περίπτερο τίμησαν με τη συμμετοχή τους, μεταξύ των διαφόρων Προσωπικοτήτων και Στελεχών του Θαλάσσιου Τουρισμού, ο A/Πρόεδρος της COSCO – Shipping Capt. WENG Lin και ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης του Ε.Ο.Τ. κ.Μιχαήλ Μιχαηλίδης.

Ευχαριστίες ανήκουν στην Προϊσταμένη του Ε.Ο.Τ. Αμερικής κ.Μαρία Κριθαριώτη και στην Υπεύθυνη Προβολής του Ε.Ο.Τ. κ.Δήμη Χρυσάνθου για την εγκάρδια φιλοξενία του Δήμου και στη Διευθύντρια της C.T.M. κ.Κρίση Παλάσση, που είναι η Σύμβουλος της Δημοτικής
Αρχής στο θέμα της διαχείρισης και προώθησης της Κρουαζιέρας στο Νησί.

Η Κεφαλονιά, ως σταθερά ανερχόμενος προορισμός Κρουαζιεροπλοίων, με πλέον των 100 προγραμματισμένων προσεγγίσεων για το 2019, πρωταγωνιστεί στο θαλάσσιο Τουρισμό και για τον λόγο αυτό θα τιμηθούν ο Δήμαρχος κ.Αλέξανδρος Παρίσης και ο κ.Κεκάτος στο 18 ο East Med Yacht Show 2019.

Δείτε φωτογραφίες 

 

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency