Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
26/03/2019

Στην Τρίπολη η χορωδία & μαντολινάτα Αργοστολίου

Στην Τρίπολη θα βρεθεί το τριήμερο 29 -31/3/19 η Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου ,για να πάρει μέρος , μαζί με άλλες 15 Χορωδίες από όλη την Ελλάδα , στο 2ο Φεστιβάλ , μεπεριεχόμενο την παραδοσιακή πολυφωνική μουσική της χώρας μας , αλλά και του εξωτερικού .

Το εξειδικευμένου περιεχομένου αυτό Φεστιβάλ , που διοργανώνει η ιστορική Χορωδία τηςΤρίπολης , με τα νεανικά της Τμήματα , έχει σκοπό να αναδείξει πολυφωνικά τον μεγάλοθησαυρό των παραδοσιακών μας τραγουδιών , και πως αυτά μπορούν να αποδοθούνχορωδιακά .Θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι Πολυφωνικό παραδοσιακό τραγούδι στην χώρα μας , υπάρχεικυρίως στα Επτάνησα , και γι’ αυτό , με ιδιαίτερη χαρά , οι διοργανωτές δέχτηκαν τηνσυμμετοχή των σχημάτων από τα Επτάνησα ( Αργοστόλι και Λευκάδα ) .Για άλλη μια φορά η Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου θα εκπροσωπήσει το νησί μαςσε σημαντικά Χορωδιακά Φεστιβάλ . Για άλλη μιά φορά θα τιμήσει την χορωδιακή μαςπαράδοση, που για σχεδόν 40 χρόνια , υπηρετεί με συνέπεια και συνέχεια .

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency