Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
30/12/2004

Χωμάτινη πίστα από την Λ.Ε.Μ.Α.Κ.Ι

"Ξεκίνησε ως μακρινό όνειρο, εξελίχθηκε σε ιδέα και τελικά κατέληξε πραγματικότητα. Η λέσχη μας απέκτησε χώρο δεξιοτεχνίας στο χώμα. ¨Ένας χώρος εξελίξιμος και πολλά υποσχόμενος που γίνεται ακόμη πιο σημαντικός γιατί αποτελεί προϊόν συλλογικής δουλειάς και είναι ένας από τους λίγους αν όχι ελάχιστους αντίστοιχους χώρους στον Ελλαδικό χώρο που ανήκουν σε σύλλογο.Με τη δημιουργία του χώρου αυτού ο σύλλογος φιλοδοξεί να δώσει διέξοδο στα μέλη του που ενδιαφέρονται για την οδήγηση στο χώμα σε ασφαλές περιβάλλον, κάτι που έλειπε από το νησί μας.
Με τη συνέπεια που διέπει το σύλλογο, απαιτείται πλήρης προστατευτικός εξοπλισμός.
Η πορεία των έργων έχει ως εξής: Καταρχήν απομακρύνθηκαν εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα που υπήρχαν στο χώρο, μπαζώθηκαν τρύπες και τελικά το μέλος του συλλόγου Γρηγόρης Ζαπάντης με την ομώνυμη εταιρεία διαμόρφωσε με τα χωματουργικά μηχανήματα τη διαδρομή. Μεταφέραμε πολλά λάστιχα τα οποία βάφτηκαν και με κορδέλες διαγράμμισης ορίσαμε τη διαδρομή.
Ευχαριστούμε τον Γρηγόρη Ζαπάντη και όλα τα μέλη του συλλόγου που εργάστηκαν για τη δημιουργία του χώρου αυτού. Ευελπιστούμε να έχουμε νέα παιδιά κοντά μας όπου θα διδαχθούν την τεχνική της οδήγησης στο χώμα και με τη σωστή τους συμπεριφορά θα διαδώσουν τη μοτοσυκλετιστική παιδεία που πρέπει να διακατέχει όλους μας.

Μπορείτε να βλέπετε την πρόοδο των εργασιών κατασκευής της πίστας από το άλμπουμ: Πίστα δεξιοτεχνίας στο χώμα"
Περισσότερα στην ιστοσελίδα της Λέσχης Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κεφαλονιάς και Ιθάκης www.lemaki.gr.

Πηγή: www.kephalonia.org

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency