Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
01/11/2018

Συμμετοχή του Δήμου Κεφαλλονιάς στις Εκθέσεις Τουρισμού Ελβετίας και Μ. Βρετανίας

Με στόχο την περαιτέρω τουριστική προβολή της Κεφαλλονιάς στις διεθνείς αγορές, ο Δήμος Κεφαλλονιάς συμμετέχει με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Ελβετίας και στη Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού της Μ. Βρετανίας.


Συγκεκριμένα, με την συνεργασία της ΠΕΔΙΝ για Λουγκάνο και ΠΙΝ για Λονδίνο ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ. Ευάγγελος Κεκάτος θα εκπροσωπήσει τον Δήμο Κεφαλλονιάς και στις δύο προαναφερόμενες Εκθέσεις, όπου ανελλιπώς συμμετέχει ο Δήμος τα τελευταία εννέα χρόνια.

Στην Ελβετία την επιμέλεια του Τουριστικού Περιπτέρου της ΠΕΔΙΝ για την Κεφαλονιά θα έχει ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Τουρισμού του Δήμου κ.  Σταυρός Κουρής - Κορκός. Τόσο στο Λουγκάνο όσο και στο Λονδίνο ο κ. Κεκάτος θα έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με Παράγοντες και Στελέχη της Διεθνούς Τουριστικής Βιομηχανίας, με σκοπό την ανάδειξη όλων των εναλλακτικών μορφών Τουρισμού που με επιτυχία αναπτύσσονται τα τελευταία χρόνια στο νησί μας.

Γραφείο Επικοινωνίας

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency