Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
24/09/2018

Η Κεφαλονιά στο επίκεντρο του Τουρισμού Κρουαζιέρας 

Με τη συμμετοχή των κορυφαίων Παραγόντων , Στελεχών , Διεθνών Θεσμικών Ναυτιλιακών Φορέων και Εταιρειών Κρουαζιεροπλοίων ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Forum Κρουαζιέρας "Seatrade Europe" στη Λισαβώνα.


Ο Δήμος Κεφαλονιάς , εκπροσωπούμενος από τον Α/Δήμαρχο Τουρισμού κ.Ευάγγελο Κεκάτο συμμετείχε στις εργασίες της Έκθεσης , όπου επιβεβαιώθηκε το Νησί ως σταθερά ανερχόμενος προορισμός Τουρισμού Κρουαζιέρας.
Έντυπο εξειδικευμένο πληροφοριακό υλικό με έμφαση στις Λιμενικές υποδομές,   σχεδιασμένο από την Εταιρεία Συμβούλων Κρουαζιέρας CTM,    μοιράστηκε στους ενδιαφερόμενους.
Η στήριξη του Τουρισμού Κρουαζιέρας είναι μέσα στις κορυφαίες προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής με συνεχείς δράσεις προβολής στις Seatrade U.S.A και Europe και ενεργό συμμετοχή στις Εκδηλώσεις της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιέρας και Φορέων Ναυτιλίας. Τέλος, είναι βέβαιο ότι η ολοκλήρωση των έργων ανάπτυξης του παραλιακού μετώπου στο χώρο του νέου Λιμενοβραχίονα θα συμβάλουν ακόμα περισσότερο στην προσέλκυση προσεγγίσεων Κρουαζιεροπλοίων με τα ανάλογα θετικά πρόσημα στην οικονομική ζωή του Νησιού.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency