Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
26/12/2004

H Annette στην Virus records

Τελικά μετά από μακρές διαπραγματεύσεις για το που θα υπογράψει συμβόλαιο, η Annette πλέον ανήκει στο δυναμικό της Virus records. Σε επικοινωνία μας μαζί της η ίδια η Κεφαλληνο – αμερικανίδα καλλιτέχνιδα πριν από 3 μέρες μας είχε ενημερώσει για τις πολλές προτάσεις συνεργασίας που είχε δεχθεί και μας τόνισε ότι «η καλύτερη θα κερδίσει».


Πλέον η καριέρα της έχει πάρει την ανοδική πορεία και έφτασε ο χρόνος το λαμπρό αυτό αστέρι να λάμψει και να μας προσφέρει αυτό το μεγάλο ταλέντο που όλοι διαπίστωσαν ότι διαθέτει. Η επιβεβαίωση για την υπογραφή του συμβολαίου ήρθε μόλις πριν από λίγες ώρες, ενώ ετοιμάζεται ένα cd που θα κυκλοφορήσει στο αμέσως επόμενο διάστημα.
Είμαστε σίγουροι για την επιτυχία της συμπατριώτισσάς μας και ότι σύντομα θα ακουστεί όχι μόνο στο Ελληνικό αλλά και στο Παγκόσμιο στερέωμα φανερώνοντας το πλούσιο ταλέντο της. Της ευχόμαστε Καλή επιτυχία και θα επανέλθουμε με αρκετές νέες αποκλειστικές ειδήσεις.


Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency