Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
22/12/2004

Παρκόμετρα στο Αργοστόλι

Θα το δούμε κι αυτό... Σαν άλλη μεγαλούπολη η μικρή μας πόλη αποκτά παρκόμετρα. Μετά από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Αργοστολίου αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία να τοποθετηθούν παρκόμετρα σε συγκεκριμένες θέσεις προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του παρκαρίσματος και να αυξηθούν τα έσοδα του δήμου.
Μεγάλο ερώτημα παραμένει το που θα τοποθετηθούν, αλλά και το που θα παρκάρουν όσοι δεν επιθυμούν να πληρώνουν, όπως επίσης και το χρονοδιάγραμμα του εγχειρήματος και το κόστος αυτού. Πάντως ίσως να ήταν πλέον φρόνιμο η δημοτική αστυνομία πριν προχωρήσουμε σε τέτοια μέτρα να πραγματοποιεί πιο αυστηρούς ελέγχους για τα διπλοπαρκαρισμένα οχήματα στα οποία οφείλεται κατά κύριο λόγο το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην πόλη. Πάντως οι αντιδράσεις του κόσμου αναμένονται μεγάλες στο πρόσθετο οικονομικό βάρος που θα αποκτήσουν και απαιτείται σωστός σχεδιασμός και ιδιαίτερη μέριμνα για τους κατοίκους. Είδωμεν…

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency