Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
22/12/2004

Πρωτοφανής απάτη αποκαλύφθηκε στα Φαρακλάτα

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες στα Φαρακλάτα στήθηκε πρωτοφανής "φάμπρικα" απάτης, με στόχο την καταπάτηση ανυποψίαστων ιδιοκτητών, από ανθρώπους που καμία σχέση δεν είχαν και έχουν με αγροτικές ενασχολήσεις και απέβλεπαν στο γρήγορο πλουτισμό σε βάρος συγχωριανών τους.Πρόκειται για "σκηνοθεσία" απάτης χιλιάδων στρεμμάτων. Μάλιστα ένας εξ' αυτών με ψευδείς ένορκες βεβαιώσεις συγγενικών του προσώπων, δήλωσε πάνω από δυο χιλιάδες στρέμματα ξένης περιουσίας σαν δική του.
Όλο το χωριό είναι ανάστατο από την πρωτοφανή αυτή επιχείρηση απάτης, που όπως ακούγεται σε αυτήν εμπλέκονται και διάφοροι άλλοι λόγω θέσης και επαγγέλματος.
Σύμφωνα και πάλι με έγκυρες πληροφορίες για το τεράστιο αυτό σκάνδαλο είναι ενήμερη η Δικαιοσύνη, καθώς και το Εθνικό Κτηματολόγιο.
Αν όντως επιβεβαιωθεί η πρωτοφανής αυτή "φάμπρικα" καταπάτησης χιλιάδων στρεμμάτων ξένων περιουσιών, θα μας ζήλευε ακόμα και ο Δον Κορλεόνε!!!
Ευτυχώς που μέσα σε όλον αυτό τον τραγέλαφο υπάρχουν ακόμα έντιμοι και ανιδιοτελείς συγχωριανοί που με κόπους - κόστος - και θυσίες έβαλαν φραγμό σε αυτή την "βιομηχανία εκμετάλλευσης" σε βάρος των ανυποψίαστων ιδιοκτητών της περιοχής, διαφορετικά οι επίδοξοι μεγαλοκαταπατητές θα έπαιρναν επίσημους τίτλους ιδιοκτησίας χιλιάδων στρεμμάτων!!!

Πηγή: Φωνή 21-12-2004

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency