Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
22/12/2004

Π.Π.Ε., Μ.Π.Ε. και Απόφαση Ε.Π.Ο. από το Υπουργείο ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.

Σας ανακοινώνουμε ότι από το Υπουργείο ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., Γενική Διεύθυνση Περιβάλλοντος, εκδόθηκε η Γνωμοδότηση για την Προμελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: «Λιμένας Αργοστολίου». Φορέας Υλοποίησης του έργου είναι η Ν.Α. Κεφαλληνίας & Ιθάκης, (Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών). Η ανωτέρω Π.Π.Ε., βρίσκεται στο Γραφείο Προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου για να λάβει γνώση και να διατυπώσει γραπτώς τις απόψεις του ως προς το περιεχόμενό της.

Επίσης από το Υπουργείο ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., Διεύθυνση Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού, μας διαβιβάστηκε για γνωμοδότηση η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά την εγκατάσταση και λειτουργία πλωτής μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας εκτροφής Ερυθρού Τόνου (Thunnus Thynnus ), με μέγιστη εξαλιευόμενη τελική βιομάζα 1.000 τον/ ετησίως, σε συνολική θαλάσσια έκταση 60 στρεμμάτων, με τη δημιουργία (2) πάρκων εκτροφής των 30 στρεμμάτων έκαστο, στη θέση Βορείως Νησίδας Μόδι και Ανατολικά Νησίδων Απασα και Σώρου των Εχινάδων Νήσων, Δήμου Πυλαρέων, Νομού Κεφαλληνίας από το φορέα “BLUE FIN TUNA HELLAS A.E.’’.

Η εν λόγω Μ.Π.Ε. βρίσκεται στο Γραφείο Προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου για να λάβει γνώση και να διατυπώσει γραπτώς τις απόψεις του.

Επίσης από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Υπουργείου ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., εκδόθηκε η κοινή απόφαση Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. – ΥΠ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – ΥΠ.ΑΓΡ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων για την κατασκευή και λειτουργία ξενοδοχειακού συγκροτήματος Α΄ Τάξης 4* αστέρων, δυναμικότητας 395 κλινών, στη θέση ΄΄Καλάμια΄΄ του οικισμού Σκάλας του Δήμου Ελειού – Πρόννων Ν. Κεφαλληνίας, ιδιοκτησίας της εταιρείας ‘’ΠΑΝΑΓΗΣ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΣ & EMERALD SEA ΑΕ».

Η παραπάνω απόφαση βρίσκεται στο Γραφείο του Προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου για να λάβει γνώση ως προς το περιεχόμενό της.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency