Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
21/12/2004

Ανακοινώσεις πό την Αστυνομική Δ/νση Κεφαλληνίας

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται από την Αστυνομική Διεύθυνση Κεφ/νίας για την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες συνεχείς έλεγχοι μέθης σε οδηγούς οχημάτων σε διάφορα σημεία. Από τους ελέγχους αυτούς βεβαιώθηκε μια παράβαση σε βαθμό πλημμελήματος και συνελήθφη οδηγός του οχήματος ο οποίος με την διαδικασία του αυτοφώρου και την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κεφαλληνίας για τα περαιτέρω, ενώ έγινε και ακινητοποίηση του οχήματός του.Εξάλλου, βραδινές ώρες της 18-12-2004 συνελήφθη από άνδρες του Α.Τ. Αργοστολίου στο Αργοστόλι, άνδρας ηλικίας 40 ετών ο οποίος σε κατάσταση μέθης στην αυλή της οικίας του πυροβολούσε με την κυνηγετική του καραμπίνα ασκόπως προκαλώντας την ανησυχία των περιοίκων. Ο δράστης με την διαδικασία του αυτοφώρου και την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κεφαλληνίας για τα περαιτέρω.
Τέλος, νυχτερινές ώρες της 18/19-12-2004 κατά γενόμενο έλεγχο σε κατάστημα "καφενείο" στο Αργοστόλι από άνδρες του Τ.Α. Αργοστολίου συνελήφθησαν ο υπεύθυνος του καταστήματος με 5 ακόμη άτομα τα οποία διενεργούσαν παράνομο τυχερό παίγνιο "πόκα" και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό σε ευρώ και δυο τράπουλες.
Ενεργείται προανάκριση από το Τ.Α. Αργοστολίου. Οι δράστες με την διαδικασία του αυτοφώρου θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κεφαλληνίας για τα περαιτέρω.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency