Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
20/12/2004

Μπαράζ επαφών του βουλευτή

-Tην Κυριακή 12/12/2004 περιόδευσε την Ιθάκη και το βράδυ της ίδιας ημέρας μίλησε σε ανοικτή συγκέντρωση στον Κινηματογράφο του Δήμου Ιθάκης.
-Τη Δευτέρα 13/12/2004 συναντήθηκε στη Πάτρα με παράγοντες της Κεφαλληνιακής Παροικίας.
-Την Τετάρτη 15/12/2004 επισκέφθηκε με τον Νομάρχη Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Δ. Λευκαδίτη το Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. Κατά τη μακρά συνεργασία με τον Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού κ. Αντώνη Παναγιωτόπουλο συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τα μεγάλα και επείγοντα έργα του Νομού.
-Την Πέμπτη 16/12/2004 κατά τη διάρκεια συζήτησης στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής Εμπορίου με θέμα «Ενημέρωση από τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας σχετικά με τις Θαλάσσιες Ενδομεταφορές» έλαβε το λόγο και, αφού περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στη Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ζήτησε την παρέμβαση του παρισταμένου Υπουργού για να λυθούν τα υπάρχοντα προβλήματα. Ο κ. Κεφαλογιάννης διαβεβαίωσε ότι είναι έτοιμος να δώσει τις απαραίτητες λύσεις.
-Την Παρασκευή 17/12/2004 συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Γεώργιο Κωνσταντόπουλο, με τον οποίο συζήτησε για θέματα Πρόνοιας, κυρίως δε για το Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.Μ.Ε.Α. Συνεφωνήθη όπως ο κ. Υφυπουργός επισκεφθεί κατά τη διάρκεια του μηνός Ιανουαρίου το Νομό μας.
-Από το Σάββατο 18/12/2004 παρακολουθεί τις συνεχείς συζητήσεις στη Βουλή για τον «Κρατικό Προϋπολογισμό 2005».
-Την Κυριακή 14/12/2004 ο Βουλευτής του Νομού ανέπτυξε ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής τις θέσεις του επί του Προϋπολογισμού 2005.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « "Ο Καθρέφτης και Η Ομίχλη" Εκλογές στην αστυνομία »

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency