Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
19/12/2004

"Ο Καθρέφτης και Η Ομίχλη"

Από τον Εκδοτικό οίκο "Β. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ" Κ Υ Κ Λ Ο Φ Ο Ρ Ε Ι το νέο βραβευμένο βιβλίο του Κεφαλονίτη συγγραφέα Γαβριήλ Παναγιωσούλη
"Ο Καθρέφτης και Η Ομίχλη" (ΕΠΑΙΝΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ "Ν. ΚΑΒΒΑΔΙΑ" Υ.Ε.Ν. 2004)

•Όταν το μέλλον της ζωής σου κατοπτρίζεται σ’ ένα μαγικό καθρέφτη, όταν βαπτίζεσαι στο βασίλειο του Ποσειδώνα, όταν σε μυρώνουν με την αρμύρα της θάλασσας, όταν αρνείσαι να μάθεις το τέλος σου, αυτό που διαγράφεται στο μαγικό καθρέφτη, τότε αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθε-ρο στην τύχη του πεπρωμένου σου.•Όταν ζήσεις τις περιπέτειες του περιπλανώμενου Έλληνα σε άλλες χώρες, όταν νιώσεις στο πετσί σου τ’ αρπακτικά γεράκια της Νέας Υόρκης, όταν άθελά σου γίνεις μέλος μιας σάπιας κοινωνίας, τότε αισθάνεσαι το μαρτύριο της επαναστατημένης συνείδησής σου.
•Όταν σε σαγηνεύουν γυναικεία φιλιά, όταν νιώσεις το τσί-μπημα απ’ το κεντρί της μέλισσας κρυμμένο σε γυναικεία αγκαλιά, όταν η θάλασσα ανοίγει την αγκαλιά της προ-σφέροντάς σου το λωτό της λησμονιάς, τότε όλα αυτά α-ναμιγνύονται σ’ ένα κράμα παγκόσμιου μυθιστορήματος, αυτό που γεμίζει τις σελίδες τούτου του βιβλίου.

σελ. 192 τιμή: 12 €

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: Εκδοτικός οίκος "Β. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ"

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency