Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
20/07/2017

TAXSOLUTIONS: Το Νέο Λογιστικό Γραφείο στο Αργοστόλι

Σε μια εποχή όπου το οικονομικό περιβάλλον συνεχώς αλλάζει και γίνεται όλο και πιο πολύπλοκο, τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους πολίτες, η επιλογή του κατάλληλου οικονομικού συνεργάτη είναι βασική προϋπόθεση για όλους.

 

Ο Βατσάκης Δημήτριος, απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου, αναλαμβάνει κάθε είδους οικονομική υπόθεση είτε αυτή αφορά το λογιστικό κομμάτι είτε οποιοδήποτε άλλο θέμα οικονομικής φύσεως.

Αναλυτικά οι παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρει η TAXSOLUTIONS:
 Λογιστικά
 Φοροτεχνικά
 Μισθοδοσία
 Εργατικά
 Επενδυτικά Προγράμματα (ΕΣΠΑ)
 Επιχειρηματικά Πλάνα
 Συμβουλευτική Επιχειρήσεων
 Οικονομοτεχνικές Μελέτες

Το γραφείο αναλαμβάνει την μελέτη και την εκπόνηση των επιχειρηματικών πλάνων για το πρόγραμμα της ‘’Ενίσχυσης της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης’’ του ΕΣΠΑ, που παρέχει 100 % επιδότηση. Το κόστος για την εκπόνηση του επιχειρηματικού πλάνου, επιστρέφεται από το πρόγραμμα σε περίπτωση έγκρισης.

Διεύθυνση: Σιτεμπόρων 52, Αργοστόλι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2671306747
Κινητό: 6959061826
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε καλές δουλειές!

 

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency