Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
11/04/2017

Το Πρώτο ESCape Room στην Κεφαλονιά!!

Το Σάββατο 1η Απριλίου.. οι πόρτες άνοιξαν... για να κλειδώσουν ξανά και να αρχίσει η περιπέτεια!

Απόδραση,ζωντάνια μυστήριο αλλά και ένας μοναδικός χώρος που πολλοί  το περιμένατε ήρθε και στο νησί μας!

Το kefalonitis θέλοντας να μάθει περισσότερες πληροφορίες για το καινούριο-μυστήριο αυτό χώρο επικοινώνησε με τους υπεύθυνους για να μάθει λίγα μυστικά!

Τι σημαίνει όμως το Εscape Rooms;

Για όσους δεν γνωρίζουν τα δωμάτια Απόδρασης σημαίνει: ζωντανά, βιωματικά παιχνίδια απόδρασης, αυτή ίσως θα ήταν η καλύτερη περιγραφή στην ελληνική γλώσσα. Εδώ και 2 περίπου χρόνια στην Ελλάδα και ίσως λίγα περισσότερα στην Ευρώπη, αποτελούν μια φρέσκια μορφή διασκέδασης που έχει ξετρελάνει μεγάλους και μικρούς. Τα Δωμάτια Απόδρασης  ζωντανεύουν τις πιο απίθανες ιστορίες φαντασίας, ταινιών, βιντεοπαιχνιδιών κ.α. και είναι χώροι ειδικά διαμορφωμένοι όπου οι παίκτες καλούνται να συγκεντρώσουν στοιχεία, αντικείμενα, κλειδιά, κωδικούς, γρίφους και να τα συνδυάσουν, ώστε να βρουν τη λύση ενός αινίγματος. 

Το αίνιγμα μπορεί να είναι απόδραση τους από το δωμάτιο, εξυχνίαση ενός εγκλήματος, μέχρι ανακάλυψη ενός κρυφού θυσαυρού, ενώ όλο και καινούργιες ιστορίες προστίθενται στις ήδη υπάρχουσες.
Η φαντασία, η συνεργασία και η ψυχραιμία είναι τα κλειδιά για να καταφέρουν οι συμμετέχοντες να διαλευκάνουν την υπόθεση και να δραπετεύσουν από το δωμάτιο μέσα σε 60'. Η συνεργασία με στόχο την αποτελεσματική λύση του μυστηρίου καθιστά το παιχνίδι ιδανικό για δραστηριότητες με στόχο την ανάπτυξη του ομαδικού πνεύματος ανάμεσα σε παρέες φίλων, οικογένειες, μέλη εταιρειών (team building), όπως αναφέρουν οι εμπνευστές του παιχνιδιού.

Επίσης στο ESCape Room διοργανώνονται και μυστήρια πάρτυ γενεθλίων γεμάτα εκπλήξεις και όχι μόνο. Πρωτότυπες ιδέες τόσο για ενήλικες όσο και για τους μικρούς μας φίλους - escapers. Ο ενδιαφερόμενος ενημερώνει για τον αριθμό των καλεσμένων ώστε να οριστεί  ο αριθμός των δωματίων - Εscape Rooms.  Μπορούν να αναλάβουν και το  "πακέτο" (τούρτα, κεράσματα,καφέ) ή εσείς, ή και σε συνεργασία.

Το ESCape Room λειτουργεί καθημερινά  από τις 5μμ έως και τις 11μμ (τελευταία κράτηση για κάθε δωμάτιο) και τα Σαββατοκύριακα από τις 11πμ ώς τις 11μμ. Υπάρχουν 2 δωμάτια και πολύ σύντομα και τρίτο.

Για να παίξει κάποιος χρειάζεται να κάνει κράτηση η οποία μπορεί να γίνει είτε τηλεφωνικά στο 26710 95588

είτε ηλεκτρονικά μέσα απο την σελίδα μας http://www.thecue.gr/main.php?kefalonia

και στη σελίδα στo facebook https://www.facebook.com/thecuekefalonia/

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες :https://www.facebook.com/pg/kefalonitiscom/photos/?tab=album&album_id=10158483174770453

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency