Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
18/12/2004

Ψήφισμα του Ν.Σ για τους καθηγητές του Τ.Ε.Ι

Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Κεφαλληνίας και Ιθάκης, στις 13/12/2004, στην 14η Συνεδρίαση του, αποφάσισε ομόφωνα να σταλεί το παρακάτω ψήφισμα, μετά από τη συζήτηση του για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την μη καταβολή δεδουλευμένων στους εκτάκτους εκπαιδευτικούς του τμήματος Βιολογικής Γεωργίας.
«Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Κεφαλληνίας-Ιθάκης εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο αίτημα των εκτάκτων εκπαιδευτικών του τμήματος Βιολογικής Γεωργίας για την καταβολή των δεδουλευμένων τους από το ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ αμοιβές για την περίοδο 9/2003 έως 05/12/2003 και από το ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ αμοιβές επιτηρήσεων εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2004 και την περίοδο 04/10/2004 έως σήμερα, διότι σε μια ευνομούμενη κοινωνία είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα να αμείβεται κάθε εργαζόμενος πολίτης, ο οποίος προσφέρει με συνέπεια και υπευθυνότητα τις υπηρεσίες του και κυρίως όταν τις προσφέρει σε ένα δημόσιο ίδρυμα όπως είναι το Τ.Ε.Ι. και ζητά να αρθούν οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα, για την εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος και τους σπουδαστές.
Χαρακτηρίζει απαράδεκτη τη στάση των αρμοδίων απέναντι σ’ αυτό το αίτημα και ζητά από τη Διοικούσα Επιτροπή του Τ.Ε.Ι. ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ να αποσύρει το εξώδικο.
Επίσης ζητά από τη Διοικούσα Επιτροπή του Τ.Ε.Ι. ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ να συνεδριάζει στην έδρα του Τ.Ε.Ι., ώστε να υπάρχει άμεση συνεργασία.
Τέλος, ζητά από την Κυβέρνηση να αυξήσει τις δαπάνες για την παιδεία προς την κατεύθυνση της δημιουργίας υποδομών ανωτέρου επιπέδου παρεχόμενων σπουδών, αλλά και στην όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση του σπουδαστικού κόσμου.
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 13/12/2004
Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Κεφαλληνίας και Ιθάκης

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency