Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
15/03/2017

Ο Δήμος Κεφαλονιάς στην Παγκόσμια Έκθεση Κρουαζιέρας "Seatrade" - Miami

Με την συγκέντρωση των κορυφαίων Στελεχών και Παραγόντων της διεθνούς αγοράς Τουρισμού Κρουαζιέρας , άνοιξαν οι Εργασίες της Seatrade στο Fort Lauderdale των Η.Π.Α..

Το ιδιαίτερα καλαίσθητο Εκθεσιακό Περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Αμερικής , υπό την οργανωτική Επιμέλειά της Διευθύντριας του ΕΟΤ, Η.Π.Α.& Καναδά κ.Γκρέτα Καματερού και των Συνεργατών της, φιλοξενεί, Προσωπικότητες , Φορείς Κρουαζιέρας και στοχευμένους προορισμούς Κρουζιέρας στην Ελλάδα και γίνεται το επίκεντρο των διαβουλεύσεων για την περαιτέρω προώθηση της Κρουαζιέρας στη Χώρα μας.

Τις εργασίες της διεθνούς Εκδήλωσης τιμούν με την συμμετοχή τους, η Υπουργός Τουρισμού κ.Έλενα Κουντουρά και Στελέχη του Υπουργείου.

Εξαιρετικής σημασίας για την ανάπτυξη της Κρουαζιέρας ήταν η διάλεξη, που έδωσε σήμερα η κ.Υπουργός στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακής ενότητας της Εκδήλωσης και η προβολή του μικρού φιλμ Τουριστικής προβολής του Ε.Ο.Τ. που συγκέντρωσε τα διεθνή επαινετικά σχόλια.

Την Κεφαλονιά στην Έκθεσή εκπροσωπεί ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος με την αμέριστη συνεργασία της CTM έχει συναντήσεις εργασίας με εκπροσώπους Εταιρειών Κρουαζιέρας, που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Αδριατικής και του Ιονίου.

Με την ολοκλήρωση της Έκθεσης ο κ.Κεκάτος θα μεταβεί στη Στοκχόλμη όπου συμμετέχει με δικό του Εκθεσιακό Περίπτερο ο Δήμος Κεφαλονιάς στην Έκθεσή Τουρισμού υπό την οργανωτική φροντίδα του Προϊσταμένου της Υπηρεσίας Τουρισμού κ.Σταύρου Κουρή - Κορκού.

 

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency