Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
18/12/2004

Από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του ΤΕΙ βιολογικής γεωργείας

Από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του Τμήματος Βιολογικής Γεωργίας, εκδόθηκε η ακόλουθηη ανακοίνωση υπό τον τίτλο "Τα λάθη του παρελθόντος":
Γι’ ακόμη μία φορά, με την παρούσα, θα ήθελα ν’ αναδείξω τα τεράστια προβλήματα και τη δυσάρεστη «κληρονομιά» που μας άφησε το Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, του οποίου οι «αναμνήσεις», τουλάχιστον μέχρι στιγμής, μόνο ως κακές μπορούν να χαρακτηριστούν. Κι όλ’ αυτά βεβαίως, τονίζονται και πάλι λόγω των τελευταίων γεγονότων που διαδραματίζονται στο Τ.Ε.Ι. μας, όσον αφορά την επίσχεση εργασίας από τους ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς.
Η απρόσμενη, αλλά δικαιολογημένη απ’ την πλευρά τους, επίσχεση εργασίας, μας βρίσκει συμπαραστάτες, όπως επίσης και σε κάθε νόμιμο αγώνα των εκπαιδευτικών μας. Βέβαια, λυπούμαστε όλοι γι’ αυτά τα γεγονότα, καθώς θα έπρεπε να πάρουμε τις σωστές βάσεις απ’ το Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, αλλά και να μας αφήσει μια τεράστια «περιουσία».
Πιστεύω ακράδαντα, ότι τον τελευταίο χρόνο έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές-παρεμβάσεις στο χώρο μας, οι οποίες συμπερασματικά δείχνουν πως το Τ.Ε.Ι. μας βρίσκεται σ’ ένα σωστό δρόμο, σε μια πορεία που του αξίζει, και η οποία, πλέον, οδηγεί στη σωστή και εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος, όπου χρόνο με το χρόνο το επίπεδο θ’ ανεβαίνει όλο και περισσότερο.
Κλείνοντας, θα ήθελα να επισημάνω πως σ’ αυτήν την «αλλαγή πλεύσης» έπαιξαν σημαντικό ρόλο, τόσο ο Βουλευτής Κεφαλληνίας και Ιθάκης, κ. Πέτρος Αλιβιζάτος, όσο και ο Νομάρχης, κ. Διονύσης Λευκαδίτης, οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα. Επίσης θα πρέπει να γίνουν ακόμη και οι παρεμβάσεις, οι οποίες ειπώθηκαν από όλους και στο πρόσφατο Νομαρχιακό Συμβούλιο, με κυριότερο την πραγματοποίηση των συνεδριάσεων της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, στο Αργοστόλι.
Με ιδιαίτερη τιμή,
Γεώργιος Δ. Τσιούρης
Υπεύθυνος Πόλης ΔΑΠ – ΝΔΦΚ
Ειδικός Γραμματέας Δ.Σ. Σπουδαστών

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency