Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
13/12/2004

Συμμετοχή του Τμήματος Βιολογικής Γεωργίας στην έκθεση ECOFESTIVAL

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος διοργανώθηκε στην Αθήνα το τετραήμερο 18 – 21 Νοεμβρίου 2004 η έκθεση βιολογικών προϊόντων και βιολογικής γεωργίας “Ecofestival”, διοργανωτής της οποίας είναι ο πιστοποιητικός οργανισμός ΔΗΩ.
Ύστερα από αίτημα ομάδας φοιτητών του Τμήματος προς την Διοικούσα Επιτροπή του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, εγκρίθηκε η οικονομική κάλυψη της συμμετοχής του τμήματος στην έκθεση. Το περίπτερο ήταν ευγενική χορηγία της ΔΗΩ, ενώ άλλα σχετικά έξοδα καλύφθηκαν από τους ίδιους τους σπουδαστές. Η ομάδα αυτή των 20 περίπου σπουδαστών, με την υποστήριξη του καθηγητή Κου Χ. Γιώτη, εκπροσώπησε επάξια το Τμήμα, μέσω του ενημερωτικού υλικού αλλά και της προσωπικής επαφής με τους εκθέτες και επισκέπτες, αλλά και στους τηλεοπτικούς σταθμούς «Mega» και «Κανάλι 10». Υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από τους επισκέπτες της έκθεσης αφού αγνοούσαν την ύπαρξη τέτοιας σχολής στην Ελλάδα.
Παράλληλα, μεγάλο ενδιαφέρον για το Τμήμα Βιολογικής Γεωργίας έδειξαν και οι διοργανωτές των αντίστοιχων εκθέσεων BioFach στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας (τέλη Ιανουαρίου) και Ecoloji στη Κωνσταντινούπολη (τέλη Μαρτίου), όπου και υπάρχει πρόθεση συμμετοχής.
Ήδη έχουν ξεκινήσει ενέργειες για την περαιτέρω προβολή και παρουσίαση του Τμήματος στην Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό.

Για το Σπουδαστικό Σύλλογο
Ο Γεν. Γραμματέας Αλέξης Δούκας

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency