Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
02/11/2016

Προσφορά από τη Ryanair - 100.000 θέσεις με 9,99 ευρώ

Η Ryanair, ανακοίνωσε χθες (1 Νοεμβρίου), νέα χειμερινή προσφορά, με περισσότερες από 100,000 θέσεις σε 999 δρομολόγια με μόνο 9.99 ευρώ για ταξίδια τον Νοέμβριο, τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, εξοικονομώντας έτσι ακόμα περισσότερα χρήματα στους πελάτες της αυτόν τον χειμώνα.

 Η μοναδική αυτή προσφορά των 9.99ευρώ είναι ήδη διαθέσιμη προς κράτηση, όμως οι πελάτες θα πρέπει να κλείσουνε τα εισιτήριά τους πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (2 Νοεμβρίου) μέσω της ιστοσελίδας Ryanair.com.

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε: “Για να γιορτάσουμε την έναρξη του χειμώνα, ανακοινώνουμε νέα μοναδική προσφορά, με περισσότερες από 100,000 θέσεις προς 999 δρομολόγια με μόνο 9.99 ευρω, διαθέσιμες προς κράτηση, για ταξίδια τον Νοέμβριο, τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, μέσω της ιστοσελίδας Ryanair.com. Η μοναδική αυτή προσφορά λήγει τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, για αυτό οι πελάτες θα πρέπει να κάνουν τώρα κράτηση για μία χειμερινή απόδραση.”

 

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency