Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
23/08/2016

Ο Φοίβος Μποζάς διασκευάζει μία Κεφαλονίτικη καντάδα!

Με μοναδικό “όπλο”το σαξόφωνο και το πιάνο του,παρουσιάζει με μία σοφιστική ματιά φανερά στηριγμένη σε τζαζ στοιχεία, μία από τις ομορφότερες κεφαλλονίτικες καντάδες.

 

Εμείς μιλήσαμε μαζί του και μας είπε λίγα λόγια γι' αυτή την ιδέα...

«Η ιδέα γι αυτό γεννήθηκε θέλοντας να παρουσιάσω κάτι παραδοσιακό με μια νέα ματιά, πιο σύγχρονη θέλοντας να συνδυάσω τη παράδοση με τη τζαζ μουσική που αγαπώ. Όπως έλεγε και ο Χατζηδάκης, πρέπει να εξελισσόμαστε και να μην μένουμε προσκολλημένοι στην παράδοση αλλά αυτή να είναι εφαλτήριο για τη συνέχεια. Έτσι λοιπόν προσπάθησα να αποδώσω με κυρίαρχο το σαξόφωνο αυτή την υπέροχη μελωδική καντάδα με τη συνοδεία πιάνου. Φέτος το καλοκαίρι είναι διαφορετικό από όλα τα προηγούμενα για μένα. Για πρώτη φορά συμμετέχω σε μία μεγάλη περιοδεία με το Μίμη Πλέσσα και το Μαυρίκιο Μαυρικίου, η οποία ξεκίνησε πέρυσι όταν είχαν έρθει στη Κεφαλλονιά και οι ίδιοι με ανέβασαν στη σκηνή… Πέρυσι λοιπόν, ξεκίνησα τη συνεργασία μου όπου κράτησε όλο το χειμώνα με συναυλίες στην Αθήνα και την Κύπρο. Φέτος το καλοκαίρι είμαι και εγώ πλέον στη δεύτερη συνεχόμενη περιοδεία του μεγάλου μας συνθέτη.»

 

Πολυμέσα

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency