Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
05/08/2016

Το νέο κατάστημα της ''Βοσκοπούλας''!

Πριν λίγες μέρες η “Βοσκοπούλα” άνοιξε ένα νέο εργαστήριο-πρατήριο στο Αργοστόλι - λιθόστρωτο 41(Πλ.καμπανας). Ένας εξαιρετικός παραδοσιακός χώρος υποδέχεται καθημερινά πολλούς τουρίστες αλλά και ντόπιους, που εμπιστεύονται την ''Βοσκοπούλα'' για την αυθεντική ποιότητα αλλά και τις ακαταμάχητες γεύσεις που προσφέρει.

 

Από το 1910 το όνομα της επιχείρησης έχει συνδεθεί με την παραδοσιακή Κεφαλονίτικη μάντολα και μέχρι και σήμερα πρωταγωνιστεί στα γλυκίσματα που φτιάχνει.

Εμείς μιλήσαμε με τον Αντώνη Καππάτο και μας είπε δυο λόγια για τον χώρο τους:

<<Aνοίξαμε στο Αργοστόλι το εργαστήριο και το κάναμε ..διαφανές κυρίως για δυο λόγους..
Πρώτον, για να εμπιστευτεί περισσότερο ο καταναλωτής τις μικρές ντόπιες επιχειρήσεις, που κάνουν πραγματικά παραγωγή και όχι εμπορία ξένων προϊόντων αμφιβόλου ποιότητας που με περισσή ευκολία τα βαφτίζουν Κεφαλλονίτικα,εξαπατώντας τους και φυσικά δημιουργώντας τεράστια προβλήματα αφού τις περισσότερες φορές τα προϊόντα αυτά είναι χαμηλής ποιότητας και δυσφημίζουν με τον χειρότερο τρόπο το νησί μας.

Οποιοσδήποτε μπορεί εύκολα να παρακολουθήσει την παραγωγή μας ,να μας επισκεφθεί στο εργαστήριο,να γευθεί ότι εκείνη τη στιγμή παράγουμε και να αξιολογήσει φυσικά και την ποιότητα των υλών που χρησιμοποιούμε καθώς επίσης και τους πεντακάθαρους χώρους παραγωγής και τα σύγχρονα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε. Όλα λοιπόν ανοιχτά στο πελάτη-καταναλωτή..τίποτα πίσω από τους τοίχους αφού δεν έχουμε να ..κρύψουμε κάτι...


Δεύτερον δημιουργήσαμε εύκολη πρόσβαση για τα σχολεία του νησιού μας , ώστε να μας επισκέπτονται σε εκπαιδευτικά προγράμματα και να γνωρίζουν την παράδοση στα γλυκά του συνοδεύουν χρόνια τώρα την φήμη του νησιού μας..
Μπορούν να βλέπουν πως παράγονται ,να τα δοκιμάζουν αλλά να συμμετέχουν και αυτά στο τρόπο παραγωγής τους..Να τα αγαπήσουν και να μιλούν με περηφάνια για αυτά τα στοιχεία του πολιτισμού του όμορφου νησιού μας...

Είναι πάντα ανοιχτές προς όλους οι πόρτες της επιχείρησής μας!!!>>

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ: https://www.facebook.com/kefalonitiscom/photos/?tab=album&album_id=10157220027890453

Μάθετε πεισσότερα εδώ: www.voskopoula.gr

 

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency