Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
10/12/2004

Ενέργειες της αστυνομικής διεύθυνσης Κεφαλληνίας

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλληνίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Η Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλληνίας στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει για τη μείωση της εγκληματικότητας (κλοπές-διαρρήξεις κ.λπ.) και τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, συγκρότησε το τελευταίο τριήμερο μικτά συνεργεία ελέγχου σε διάφορα μέρη και διενεργήθηκαν έλεγχοι σε καταστήματα και ύποπτα οχήματα.
Στα μικτά συνεργεία συμμετείχαν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αργοστολίου, του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου της ΟΠΚΕ Α.Δ. Κεφαλληνίας και ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών της Α.Δ. Κεφαλληνίας.

Κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν σε καταστήματα βεβαιώθηκε μια παράβαση για παράνομη είσοδο ανηλίκων σ αυτά, ενώ κατά τους ελέγχους μέθης που διενεργήθηκαν σε οχήματα βεβαιώθηκαν δυο παραβάσεις μέθης οδηγών οχημάτων στους οποίους επεβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα και έγινε ακινητοποίηση των οχημάτων τους.
Επιπλέον κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας κατά τους ελέγχους τροχαίας που διενεργήθηκαν σε διάφορα σημεία βεβαιώθηκαν συνολικά 9 παραβάσεις για υπέρβαση ορίου ταχύτητας και επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες ποινές.
Οι έλεγχοι αυτοί θα συνεχισθούν εν όψει μάλιστα και των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency