Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
24/05/2016

Υποδοχή στο Δημαρχείο Ιταλών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων

Στα πλαίσια της περαιτέρω ενίσχυσης της Τουριστικής συνεργασίας με την Ιταλία, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο αντιπροσωπεία Ιταλών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων, συνοδευόμενη από τον κ.Σπύρο Κατσούρη.

 

Στη Σύσκεψη που ακολούθησε και όπου συμμετείχε ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, τέθηκαν όλα τα θέματα τουριστικής συνεργασίας και ανάπτυξης της Τουριστικής Επιτροπής του Νησιού με την Ιταλία και κυρίως με το βόρειο τμήμα της, περιοχή από την οποία προερχόταν και η συγκεκριμένη αποστολή.

Επιπλέον στους καλεσμένους μοιράστηκε πλούσιο έντυπο υλικό προώθησης της Κεφαλονιάς και επισημάνθηκαν οι ιδιαίτερες δράσεις προβολής του Νησιού στην Ιταλία.

Τέλος, ο κ.Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ.Κατσούρη και τους επισκέπτες και επιβεβαίωσε ότι η Δημοτική Αρχή, εκπροσωπούμενη από τον θεσμικό Α/Δήμαρχο κ.Κεκάτο είναι πάντοτε και με προθυμία στη διάθεση κάθε Ταξιδιωτικού παράγοντα του Νησιού, ο οποίος επιθυμεί να αξιοποιήσει τη συνεργασία της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Κεφαλονιάς.

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency