Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
09/12/2004

Εικόνες ντροπής στο λιμάνι Αργοστολίου

Εικόνες ντροπής για μία ακόμη φορά στο λιμάνι του Αργοστολίου, καθώς ολόκληρο το κτίριο του Λιμεναρχείου έχει "ζωχθεί" γύρω-γύρω από μπαλέτες στόκου, μια εικόνα διόλου κολακευτική για τον τουρισμό μας αλλά και για το ίδιο το λιμάνι.
Τι έχει συμβεί; Όπως μας πληροφόρησαν από το Λιμεναρχείο (σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κ. λιμενάρχη), το πλοίο "Ναύπλιο" στο οποίο θα φορτώνονταν οι μπαλέτες να πάθει ζημιά με αποτέλεσμα να ρυμουλκυθεί και οι μπαλέτες να παραμείνουν στο λιμάνι μετά από συνεννόηση του Λιμεναρχείου με το Λιμενικό Ταμείο, καθώς δεν μπορεί ο επιχειρηματίας να τις πάρει από κει διότι δεν έχει χώρο (όπως μας ειπώθηκε χαρακτηριστικά).
Για πόσο καιρό; Για μια-τρεις μέρες ή το πολύ μια εβδομάδα! Μια εξέλιξη και μια εικόνα διόλου κολακευτική για το Αργοστόλι και την Κεφαλονιά, την οποία αντικρίζουν καθημερινά οι Κεφαλονίτες αλλά και οι επισκέπτες. Για να δούμε πως θα αντιδράσουν οι φορείς του τουρισμού μας σε αυτή την απαράδεκτη εικόνα και όλοι αυτοί που πρόσφατα παραχωρούσαν συνεντεύξεις Τύπου για να μας ανακοινώσνουν το κατρακύλισμα του τουρισμού μας.

Πηγή: Ανεξάρτητος 9-12-2004

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency