Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
16/03/2016

Η Κεφαλονιά στην Seatrade Cruise Global

Από 14 έως 17 Μαρτίου 2016, στο Fort Lauderdale , Η.Π.Α. διεξάγεται η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Κρουαζιέρας.


Ο Δήμος Κεφαλονιάς , συμμετέχει για πέμπτη συνεχή χρονιά, με εκπρόσωπο τον Α/Δήμαρχο Τουρισμού κ.Ευάγγελο Κεκάτο, στο καλαίσθητο και σε Κεντρική θέση Εκθεσιακό Περίπτερο του Ε.Ο.Τ..
Την Έκθεση, που συγκεντρώνει τους κορυφαίους διεθνείς Παράγοντες του Τουρισμού Κρουαζιέρας, τίμησαν με την συμμετοχή τους , η Υπουργός Τουρισμού κ.Έλενα Κουντουρά , ο Γενικός Γραμματέας κ.Γεώργος Τζιάλλας, ο Διπλωματικός Σύμβουλος κ.Μιχαήλ Αγγελόπουλος , η Διευθύντρια Γραφείου Υπουργού κ.Αγγελική Χονδροματίδου , η Διευθύντρια ΕΟΤ, Η.Π.Α. και Καναδά κ.Γκρέτα Καματερού, ο Οικονομικός Διευθυντής του ΕΟΤ, Η.Π.Α. κ.Πέτρος Σαγάνας, ο Project Manager του ΤΑΙΠΕΔ κ.Αθανάσιος Λιάγκος και άλλες Προσωπικότητες.
Η Κεφαλονιά , ως Μέλος της Ένωσης Λιμένων , έχει την δυνατότητα ιδιαίτερης προβολής ως προορισμός Κρουαζιερόπλοιων και ο κ.Κεκάτος συμμετέχει σε όλες τις συναντήσεις εργασίας, που έχει επιμεληθεί η Διευθύντρια της CTM κ.Κρίση Παλάση, που είναι η εξειδικευμένη Σύμβουλος του Δήμου Κεφαλονιάς στο θέμα της Κρουαζιέρας με σκοπό της περαιτέρω προώθησης του Νησιού ως προορισμός .

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency