Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
11/02/2016

Χειροποίητες μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού

Μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού απ'τους καρπούς του αγροκτήματός μας.

 

Το αγρόκτημα ΕΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ είναι πιστοποιημένο στην ΒΙΟΕΛΛΑΣ.

Τα φρούτα που καλλιεργούμε και συλλέγονται εποχικά είναι πορτοκάλια,μανταρίνια ,λεμόνια,περγαμόντα,νεράντζια,μούρα,φράουλες ,σύκα και σταφύλια. Πραγματοποιούμε χειροποίητη παραγωγική διαδικασία και διατηρούμε αναλλοίωτη την εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών. 

Παρατηρώντας τη φύση και την καρποφορία των δέντρων στο αγρόκτημα , άνθισε η ιδέα να αξιοποιήσουμε με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο τους καρπούς της γης.

Οι παλιές παραδοσιακές συνταγές και ο ενθουσιασμός της έμπνευσης,συνετέλεσαν στη δημιουργία ξεχωριστών προϊόντων.Μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, χειροποίητα, αγνά, φυσικά 100%, χωρίς συντηρητικά, φτιαγμένα με αγάπη.
 
 
Η συγκομιδή των βιολογικών φρέσκων φρούτων γίνεται ακριβώς την κατάλληλη στιγμή της ωρίμανσης, ώστε τ'αρώματα και τα χρώματα να διατηρηθούν καλά προστατευμένα ,μέχρι τη στιγμή που το καπάκι θ'ανοίξει.
Τότε θ'αναδυθούν μυρωδιές και θύμισες που θα ξυπνήσουν όλες τις αισθήσεις.
Είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση, να βλέπουμε τους επισκέπτες του ΕΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ να κρατούν στα χέρια, τα βαζάκια μας. Κοινωνούν μια γεύση, ένα άρωμα, μια ανάμνηση απ΄το ευλογημένο μας νησί, που ταξιδεύει σ'όλον τον κόσμο.
 

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency