Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
19/01/2016

Ο Δήμος Κεφαλονιάς δίπλα στη «Γνώση Πανόραμα»

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016, ο πολιτιστικά δραστήριος Σύλλογος «Γνώσης Πανόραμα», σε εορταστική ατμόσφαιρα και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, στις κτηριακές εγκαταστάσεις των παλαιών ΝΕΛΕ, ευλόγησε μέσω του Αιδεσιμότατου Ξενοφώντος Ζαρκάδα τις πρωτοχρονιάτικες πίτες του.

 

Με τη χαρισματική του Πρόεδρο κ.Βίρνα Κολαίτη, άξια Οικοδέσποινα να υποδέχεται εγκάρδια τους καλεσμένους, το γνωστό Μουσικό κ.Επαμεινώνδα Τσιμά να ντύνει την Εκδήλωση μουσικά με το βιολί του με μοναδικές Χριστουγεννιάτικες και κλασικές μελωδίες και το μέλος του Συμβουλίου κ.Παναγή Παυλάτο να εκφωνεί τον εορταστικό λόγο ευχών, δημιουργήθηκε μία άριστα οργανωμένη Εκδήλωση, που πρόσφερε απλόχερα χαρά και ευχές σε όλους του τυχερούς παρευρισκομένους.

Την Εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Αίνος» κ.Χαράλαμπος Μινέτος και Μέλη του Συλλόγου, ενώ το Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση εκπροσώπησε ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος έτυχε και του «τυχερού φλουριού», που συνοδευόταν από ένα ιδιαίτερα όμορφα χρηστικό δώρο.

Ο Σύλλογος «Γνώσης Πανόραμα» στελεχώνεται από άτομα της τρίτης ηλικίας, που δραστηριοποιούνται ενεργά στους χώρους των τεχνών, των επιστημών και της λογοτεχνίας. Η Δημοτική Αρχή συγχαίρει και συνεργάζεται με όλα τα Μέλη του Συλλόγου, που συμβάλλουν ενεργά με τις ποιοτικές Εκδηλώσεις και δράσεις τους στο Πολιτιστικό γίγνεσθαι του Νησιού.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency