Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
26/11/2015

Ανοδικές τάσεις του τουριστικού ρεύματος στα Ιόνια Νησιά για το 2016

Οι επιδόσεις των Ιονίων Νήσων στην τουριστική επισκεψιμότητα  κατά το 2015 (παρά τις γνωστές αντιξοότητες), όσον και οι προκρατήσεις για το 2016, "μαγνητίζουν" την τουριστική αγορά.

 

Δεν είναι καθόλου τυχαίο η αύξηση των προγραμμάτων των Tour Operator για το 2016 και κατ επέκταση η αύξηση των αεροπορικών θέσεων, ούτε το γεγονός της αύξησης των πτήσεων της Rynair, της British Airways, κλπ.

Σε επιβεβαίωση των παραπάνω, ήλθε η ανακοίνωση της έναρξης των πτήσεων και από  την  Lufthansa από Μόναχο - Κέρκυρα – Μόναχο.

Η συνημμένη επιστολή από τον ΕΟΤ Γερμανίας επιβεβαιώνει τα προαναφερθέντα.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Η συνημμένη επιστολή από τον ΕΟΤ Γερμανίας 

 

Αξιότιμε κ. Γαλιατσάτο,

σας πληροφορούμε ότι η αεροπορική εταιρεία Lufthansa μας γνωστοποίησε τη δρομολόγηση της κάτωθι νέας απευθείας σύνδεσης "Μόναχο - Κέρκυρα", η οποία θα ξεκινήσει στις 15 Μαϊου 2016:

MUC-CFU  0645-0940 (local time)

CFU-MUC  1045-1145 (local time)

Η απόφαση της δρομολόγησης της εν λόγω πτήσης ελήφθη στο πλαίσιο της διεύρυνσης του δικτύου της Lufthansa σε νέους, δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς και λαμβάνοντας υπόψη τα στατιστικά στοιχεία που έθεσε στη διάθεση του Γραφείου μας η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, κατόπιν σχετικού αιτήματος.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σας.

Με εκτίμηση

Γραφείο Ε.Ο.Τ. Γερμανίας

Κατερίνα Αγαπάκη

Griechische Zentrale für Fremdenverkehr
Direktion für Deutschland
Holzgraben 31

D-60313 Frankfurt / Main
Tel.: +49 (0) 69 / 25 78 27 
 12 
Fax: 
+49 (0) 69 / 25 78 27 29
E-Mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency