Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
24/11/2015

La Familia ένα δημιουργικό εργαστήρι για τα παιδιά

Το la familia είναι ένα εργαστήρι παιχνιδιού και εκπαίδευσης για παιδιά και γονείς.

 

Η δημιουργική απασχόληση και η συναισθηματική εκπαίδευση έχει πλέον αναγνωριστεί ως προϋπόθεση για την υγιή ανάπτυξη των νοητικών, κοινωνικών και ψυχικών δεξιοτήτων των παιδιών. 

Τα μικρότερα παιδιά (3-4) ανεξαρτητοποιούνται και μαθαίνουν να λειτουργούν μόνα τους αλλά και στην ομάδα. Παιχνίδι, μουσική, ζωγραφική και εκπαιδευτικό υλικό προσφέρουν στο παιδί ώρες απόλαυσης και δημιουργικότητας! 

Τα μεγαλύτερα παιδιά, (4-6) ακολουθούν δραστηριότητες ώστε να καλλιεργήσουν τις κοινωνικές τους δεξιότητες, να αναγνωρίσουν τα ιδιαίτερα ταλέντα τους, να χτίσουν αυτοπεποίθηση και να μάθουν να συνεργάζονται.

Παιδιά 6-9, παίζουμε παιχνίδια ευφυΐας, γνώσεων, μουσική, θεατρικό παιχνίδι και πολλές ακόμα ‘δύσκολες’ κατασκευές και ομαδικές δραστηριότητες, για  να αγαπήσουν τη γνώση, να αλληλεπιδρούν εποικοδομητικά μεταξύ τους και με τους ενηλίκους και κυρίως να διασκεδάσουν!

Η  συμμετοχή μπορεί να γίνεται καθημερινά στις δραστηριότητες αλλά και μεμονωμένα σε εργαστήρια, με ημερήσιες επισκέψεις, ανάλογα με το ενδιαφέρον του κάθε παιδιού και την ηλικιακή ομάδα. 

Στο la familia δίνουμε προτεραιότητα στο παιδί και την υγιή ψυχοσυναισθηματική του ανάπτυξη. Ως οικογενειακή σύμβουλος πιστεύω στην συνεργασία με τους γονείς και παρέχω συμβουλευτική ατομικά και σε ομάδες. 

Το εργαστήρι λειτούργει από Δευτέρα έως Σάββατο, πρωί και απόγευμα. 

Σάββατο, εργαστήρι μαγειρικής.

Νέα εργαστήρια και δραστηριότητες στις γιορτές. 

Καλοκαιρινά τμήματα.

Παιδικά πάρτι.

 

Βασιλική Γασπαρινάτου, Ψυχολόγος-  σύμβουλος οικογένειας, βρεφονηπιοκόμος.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10156243154915453.1073744140.344625815452&type=3

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency