Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
08/10/2015

Βαγγέλης Γαλιατσάτος: συνέντευξη με τον Πανελλήνιο Πρωταθλητή Άρσης Βαρών!!!

Ο Βαγγέλης Γαλιατσάτος συμμετείχε και αυτός στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, επιστρέφοντας με 5 χρυσά και 5 αργυρά μετάλλια στις αποσκευές του. Η επιτυχία τεράστια, αλλά και οι ελπίδες για το μέλλον και οι στόχοι ακόμα υψηλότεροι, με δεδομένο το νεαρό της ηλικίας και τις δυνατότητες εξέλιξης. Έτσι, με την αφορμή των νέων διακρίσεων βρήκαμε την ευκαιρία και μιλήσαμε με τον ΧΡΥΣΟ πανελλήνιο πρωταθλητή της άρσης βαρών και σας παρουσιάζουμε μια αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

 

Μίλησέ μας για την εμπειρία της συμμετοχής σου σε αυτούς τους αγώνες;

Κουραστήκαμε πολύ μέχρι να πάμε και αγχωθήκαμε πολύ μέχρι να έρθει η σειρά μας. Ήταν όμως μία πολύ ωραία εμπειρία! Επίσης, γνώρισα πολλά παιδιά με τα οποία γίναμε φίλοι στο facebook και μιλάμε.

Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με αυτό το άθλημα;

Όταν είχε γίνει το παγκόσμιο στην Κεφαλονιά, πήγα να δω τους αγώνες με τον πατέρα μου.Εκεί γνωρίσαμε τον Νικόλα Γαλιατσάτο. Ενδιαφέρθηκα να ξεκινήσω από τότε, αλλά επειδή ήμουν μόνο οχτώ χρονών μας είπε πως καλύτερα θα ήταν να ξεκινήσω στα δώδεκα. Έτσι, αργότερα τον επισκέφθηκα στη Λακύθρα. Ο προπονητής μου είπε πως μπορώ να ξεκινήσω την ίδια μέρα και έτσι έγινε. Στην αρχή δεν μου άρεσε πολύ, στη συνέχεια όμως αγάπησα πραγματικά αυτό το άθλημα!

Τι είναι αυτό που σου αρέσει;

Μου αρέσει πολύ που με αυτό το άθλημα χτίζεις ένα καλογυμνασμένο σώμα και μπορείς μέσα από τις συμμετοχές που έχεις να κάνεις πολλές γνωριμίες, είτε με μεγάλους αθλητές, είτε με παιδιά της ηλικίας σου.

Πως κατάφερες να φτάσεις τόσο ψηλά;

Έφτασα τόσο ψηλά γιατί δεν έχανα προπόνηση. Πήγαινα κάθε μέρα και δούλευα σκληρά. Έχοντας υπακοή στον προπονητή μου, τα κατάφερα. Μπορεί κάποιες φορές να είχα λίγες κόντρες μ΄αυτόν (πολύ κακώς), αλλά σίγουρα το μυστικό μιας επιτυχίας είναι η υπακοή και σκληρή προσπάθεια.

Θα ήθελες να μας αποκαλύψεις τους στόχους σου για το μέλλον μέσα από τον αθλητισμό;

Οι στόχοι μου είναι το Παγκόσμιο, το Ολυμπιακό μετάλλιο και να σπάσω όσα περισσότερα ρεκόρ μπορώ. Θέλω να προσπαθήσω για το καλύτερο.

Ολοκληρώνοντας, τι θα έλεγες στα παιδιά της ηλικίας σου που σκέφτονται να ασχοληθούν με τον αθλητισμό;

Στα παιδιά της ηλικίας μου θα έλεγα να ασχολούνται με τον αθλητισμό ή έστω να περπατάνε, γιατί ο αθλητισμός σου δημιουργεί πολύ όμορφα συναισθήματα. Θα ήθελα όλα τα παιδιά να ασχολούνται με την άρση βαρών, αλλά ξέρω πως αυτό δεν γίνεται! Καλό θα ήταν όμως να ασχοληθούν με όποιο άθλημα τους αρέσει, να κάνουν πράγματα, να μην κάθονται.

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency