Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
04/12/2004

Θανάσιμος τραυματισμός μοτοποδηλάτη

Την 2-12-2004 και περί ώρα 21.15 στο 1ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Μεταξάτων-Κοκολάτων το υπ αριθμ. ΖΕ5399 δίκυκλο μοτοποδήλατο οδηγούμενο από τον Ιωάννη Κωστόπουλο του Νικολάου, γεν. 1952 στη Μεσσηνία, κάτοικος Αργοστολίου, ανετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αργοστολίου.
Εξάλλου από την Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλληνίας το τελευταίο διάστημα δραστηριοποίησε την Ομάδα Αγορανομικού Ελέγχου του Αστυνομικού Τμήματος Αργοστολίου, η οποία προέβη σε ελέγχους-δειγματοληψίες σε καταστήματα, από τα οποία λήφθησαν δείγματα για εξέταση σε νερό, καφέδες και αναψυκτικά. Τα ληφθέντα δείγματα θα αποσταλλούν άμεσα στο Χημείο για σχετικό έλεγχο και σε περίπτωση διαπίστωσης παραβάσεων τα αποτελέσματα των ελέγχων θα αποσταλλούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κεφαλληνίας για τα περαιτέρω.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλληνίας με στόχο την προστασία της υγείας του καταναλωτή θα συνεχίσει και το επόμενο διάστημα τους ελέγχους-δειγματοληψίες και σε άλλα τρόφιμα και ποτά.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Από την διεύθυνση της ΔΕΚΑ-Α Εξιχνιάστηκαν κλοπές »

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency