Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
03/12/2004

Μήνυμα κ. Νομάρχη για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες

Μια μεγάλη ημέρα για όλους μας, αποτελεί η σημερινή, 3η Δεκεμβρίου, που έχει καθιερωθεί ως η παγκόσμια ημέρα των ατόμων με Αναπηρίες. Μια ημέρα όπου όλοι μας πρέπει, στο πλαίσιο της κοινωνικής συνοχής και της αλληλεγγύης, να σκεφτούμε αλλά και να στηρίξουμε ένα ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας μας, το οποίο έχει τα ίδια δικαιώματα με μας, και που θα πρέπει να του εξασφαλίζονται ίσες ευκαιρίες, για τη δημιουργία ή τη βελτίωση των κατάλληλων συνθηκών, μιας ζωής άρρηκτα συνδεδεμένης, τόσο με την εν γένει διαβίωση τους, όσο και με τον υπόλοιπο κόσμο. Η Πολιτεία, πράττοντας το καθήκον της, από το 2001 αναλαμβάνει την προστασία των ατόμων με αναπηρίες, με βάση το Σύνταγμα της χώρας, αλλά το κυριότερο κομμάτι της διαμόρφωσης μιας δίκαιης κοινωνικής πολιτικής, έγκειται στην ευαισθητοποίηση όλων μας, όχι μόνο τη σημερινή ημέρα, αλλά και όλες τις ημέρες του χρόνου.

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κεφαλληνίας και Ιθάκης, καταβάλλει συνεχείς και επίπονες προσπάθειες, σε πολλά επίπεδα, για μια αυτόνομη και συνάμα καταξιωμένη ζωή ανάμεσα μας, κάτι που χρειάζεται την στήριξη όλων των φορέων, αλλά και των απλών πολιτών της πατρίδας μας.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency