Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
08/09/2015

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΚΥΒΟΣ: Όλα έτοιμα για τη σχολική!!!

Λίγες μόνο μέρες πριν το πρώτο κουδούνι και την έναρξη της σχολικής περιόδου, βρεθήκαμε στο Βιβλιοπωλείο Κύβος, όπου συνομιλήσαμε με τον ιδιοκτήτη του, κ. Παναγή Μοσχονά.

Είστε έτοιμοι για την έναρξη της σχολικής χρονιάς;

Πανέτοιμοι θα έλεγα! Ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας με ιδιαίτερη κίνηση για τα βιβλιοπωλεία και η προετοιμασία του, για εμάς, ξεκινά από πολύ νωρίς. Στην πραγματικότητα, είναι μια διαδικασία που δε σταματά, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Εξηγήστε μας λίγο το σκεπτικό σας.

Η δυνατότητα να παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, αποτελεί για εμάς μια χρόνια δέσμευση απέναντι στο αγοραστικό κοινό που μας εμπιστεύεται, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο. Η τεράστια γκάμα των προϊόντων που θα βρει κανείς στο βιβλιοπωλείο μας αυτή την περίοδο, βρίσκεται στα ράφια μας και τους υπόλοιπους 11 μήνες του χρόνου. Βρισκόμαστε διαρκώς σε επαφή με τους συνεργάτες – προμηθευτές μας, ταξιδεύουμε στο εξωτερικό παρακολουθώντας εκθέσεις απ’ όπου προκύπτουν νέες συνεργασίες, ανανεώνουμε και εμπλουτίζουμε διαρκώς το στοκ μας.

Μια γρήγορη ματιά στο χώρο, επιβεβαιώνει πράγματι αυτό που λέτε για τις τιμές. Αυτό το «μαγικό» πώς το καταφέρνετε;

Δεν υπάρχει μαγεία. Μόνο σκληρή δουλειά, προσεκτική επιλογή συνεργατών και μια φιλοσοφία διαφορετική από την κρατούσα στην Ελλάδα.

Δηλαδή;

Υπάρχει μια παγιωμένη αντίληψη στην Ελλάδα πως η ποιότητα ενός προϊόντος εξαρτάται από την τιμή στην οποία αυτό προσφέρεται. Είναι καλό γιατί είναι ακριβό. Λάθος. Η τιμή ενός προϊόντος εξαρτάται από τα ποσοστά κέρδους με τα οποία επιθυμεί να δουλέψει ένας έμπορος. Επειδή λοιπόν για εμάς η ποιότητα είναι κάτι το αδιαπραγμάτευτο, δίνουμε έμφαση στην τιμή, η οποία οφείλει να είναι προσιτή.

Με τα μεγάλα πολυκαταστήματα τι γίνεται; Κι αυτά κάνουν λόγο για χαμηλές τιμές.

Μόνο που αυτά προσφέρουν χαμηλές τιμές σε συγκεκριμένους κωδικούς προϊόντων, άγνωστης προέλευσης και αμφίβολης ποιότητας. Αντίθετα, τα περισσότερα από τα επώνυμα προϊόντα που θα βρει κανείς στα ράφια τους είναι κατά πολύ ακριβότερα. Κι αυτό, κάνοντας κανείς μια γρήγορη έρευνα, μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει.

Για τις προσφορές του Κύβου, πώς μπορεί να ενημερώνεται κανείς;

Κατ’ αρχήν για την τρέχουσα περίοδο υπάρχει το έντυπο φυλλάδιο μας. Επιπρόσθετα στη σελίδα μας στο Facebook αναρτώνται καθημερινά προσφορές και ειδήσεις για νέα προϊόντα & παραλαβές. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα είναι έτοιμο και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, απ’ όπου θα μπορεί κανείς όχι μόνο να ενημερώνεται αλλά και να παραγγέλνει τα πάντα από το σπίτι!

Αλήθεια φέτος θα υπάρχει κλήρωση ή λόγω οικονομικής κρίσης...

Η περίφημη κλήρωση που κάνουμε κάθε χρόνο δεν αποτελεί μέθοδο προσέλκυσης πελατών, είναι ένας τρόπος να πούμε ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας προτιμούν, μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο φέτος, πέρα από την κλήρωση που θα αναδείξει έναν τυχερό νικητή, όλα τα παιδιά που θα αγοράσουν τα ξενόγλωσσα φροντιστηριακά τους βιβλία από τον Κύβο θα πάρουν ως δώρο την τσάντα για να τα μεταφέρουν.

Οι βασικοί λόγοι για να έρθει κανείς στον Κύβο λοιπόν είναι;

Η μεγάλη ποικιλία, η ποιότητα, οι εξαιρετικές τιμές και η φιλική εξυπηρέτηση από ανθρώπους με εμπειρία και γνώση του αντικειμένου.

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας!

Εγώ σας ευχαριστώ. Ευκαιρίας δοθείσης, να ευχηθώ καλή αρχή, καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά και καλή δύναμη στους γονείς και τους δασκάλους τους!

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency