Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
07/09/2015

Στην «Παραλία του Έρωτα» για μια βουτιά που θα σας μείνει αξέχαστη

Δείτε φωτογραφίες από το ονειρικό τοπίο στα νησιά Marietas στο Μεξικό

 

Στο σύμπλεγμα ακατοίκητων νησιών Marietas στο Μεξικό βρίσκεται μια από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες του κόσμου. Το ειδυλλιακό τοπίο στην κρυφή «Παραλία του Έρωτα», με τα κρυστάλλινα νερά και την αμμουδερή παραλία, σύμφωνα με κάποιους είναι το αποτέλεσμα ασκήσεων βομβαρδισμού σε μια περιοχή του Μεξικό. Άλλοι υποστηρίζουν ότι η εκπληκτική παραλία έχει δημιουργηθεί εδώ και αιώνες εξαιτίας ηφαιστειακής δραστηριότητας στην περιοχή.

Ο Ventura Osorio, πάντως, που οργανώνει τουριστικές επισκέψεις στην παραλία υποστηρίζει ότι το τοπίο «πιθανότατα δημιουργήθηκε πριν τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο όταν η κυβέρνηση του Μεξικού χρησιμοποιούσε τα νησιά σαν περιοχές σκοποβολής. Αυτοί οι ελεγχόμενοι βομβαρδισμοί έχουν δημιουργήσει πολυάριθμες σπηλιές και άλλους μοναδικούς βραχώδεις σχηματισμούς στα νησιά Marietas».

Σε κάθε περίπτωση, αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό χάρη στην πλούσια θαλάσσια ζωή που ζει στην περιοχή, η οποία προστατεύεται με νόμο από την αλιεία και το κυνήγι, ενώ για να φτάσουν στη μαγευτική τοποθεσία, οι επισκέπτες πρέπει να κολυμπήσουν μέσα από ένα μικρό τούνελ που οδηγεί στη μαγευτική αμμουδιά.

islll

isl2isl4isl7isl6isl5isl10isl9isl8isl3isl1

www.newsbeast.gr

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency