Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
02/12/2004

Τραγελαφικό περιστατικό στην κρανιά

Το παρακάτω περιστατικό που συνέβη στην Κρανιά μαρτυράει το πώς μπορεί να ξεκινήσουν πολλά από μια απλή παρεξήγηση και μάλιστα από κάτι που είχε ακριβώς τα αντίθετα κίνητρα. Το γεγονός μου μεταφέρθηκε και δεν μπορώ να ελέγξω για την ακρίβεια της πληροφορίας ή το αν τα πράγματα συνέβησαν ακριβώς έτσι. Πάντως είναι πολύ αστείο και αξίζει να το διαβάσετε. Είναι γνωστό σε όλους τους οδηγούς ότι η Κρανιά και μάλιστα στην είσοδο της πόλης συχνά πυκνά η τροχαία διενεργεί ελέγχους σε οχήματα για ταχύτητα και λοιπές παραβάσεις. Επίσης, ότι οι οδηγοί έχουν έναν κώδικα συνεννόησης αναβοσβήνοντας τα φώτα να ειδοποιούνται μεταξύ τους για την ύπαρξη μπλόκων και την αποφυγή των προστίμων. Έτσι συνέβη και στην περίπτωσή μας, όταν διερχόμενος οδηγός από το μπλόκο ειδοποίησε αναβοσβήνοντας τα φώτα του κάποιον άλλο για τους αστυνομικούς που διενεργούσαν ελέγχους. Δυστυχώς όμως είχε την έμπνευση να δείξει με το χέρι ότι οι αστυνομικοί έγραφαν κάνοντας σε στυλ παντομίμας την συγκεκριμένη κίνηση.

Ο οδηγός του απέναντι οχήματος παρανόησε και θεώρησε ότι του έκανε κάποια άσχημη χειρονομία, με αποτέλεσμα να εκνευριστεί πολύ και να κάνει αναστροφή. Πλέον βρέθηκε αυτός να κυνηγά το αρχικό όχημα και να αναβοσβήνει από πίσω του τα φώτα για να τον κάνει να σταματήσει. Ο οδηγός του πρώτου οχήματος απορημένος σταμάτησε το όχημά του και όταν άνοιξε το παράθυρό του εξελίχθηκαν σκηνές απείρου κάλους. Λέγεται ότι το ξύλο που έπεσε ήταν πολύ και πραγματικά ο άτυχος οδηγός του πρώτου οχήματος πήγε να κάνει το καλό και βρέθηκε μπλεγμένος.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency