Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
29/11/2004

Το αστυνομικό τμήμα Αργοστολίου ανακοινώνει...

Από την Αστυνομική Δ/νση Κεφαλληνίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Νυχτερινές ώρες 26-27/11/2004 άγνωστοι δράστες έγραψαν με σπρέι αναρχικά και ναζιστικά συνθήματα σε τοίχους ΤΕΙ Αργοστολίου, Δικαστικού Μεγάρου Αργοστολίου και σε άλλους ιδιωτικούς χώρους εντός πόλεως Αργοστολίου.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι υπηρεσίες της Α.Δ. Κεφαλληνίας (Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου-Γραγείο Εγκληματολογικών Ερευνών), προέβησαν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες και νόμιμες ενέργειες για την ανακάλυψη των δραστών με αποτέλεσμα την σύλληψη του δράστη, ενός νεαρού ατόμου ηλικίας 18 ετών, φοιτητή ΤΕΙ Αργοστολίου.
Ο δράστης με την κατ αυτού σχηματισθείσα δικογραφία και με την διαδικασία του αυτοφώρου, οδηγήθηκε στην κ. εισαγγελέα Πλημ/κών Κεφαλληνίας για τα περαιτέρω.
Εξάλλου κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν από την Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλληνίας την τελευταία εβδομάδα σε καταστήματα για την διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνίων, συνελήφθησαν τρία άτομα, δυο στο Ληξούρι και ένα στην Ιθάκη, διότι ως ιδιοκτήτες-υπεύθυνοι καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος είχαν θέσει σε λειτουργία Η/Υ προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου (INTERNET) μέσω των οποίων διενεργούντο παράνομα ηλεκτρονικά τυχερά παίγνια "φρουτάκια".
Οι δράστες με την κατ αυτών σχηματισθείσα δικογραφία με την διαδικασία του αυτοφώρου θα οδηγθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κεφαλληνίας για τα περαιτέρω.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency