Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
29/05/2015

Λάσση

Μια από τις πλέον όμορφες περιοχές της Κεφαλονιάς είναι χωρίς αμφιβολία η περιοχή της Λάσσης.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ανεπτυγμένο τουριστικά προορισμό, με πανέμορφες κοσμικές ή μη παραλίες, τουριστικά καταστήματα, πολυτελή ξενοδοχεία, αλλά και δυνατότητες για πεζοπορία ή βόλτα με το ποδήλατο σε καταπράσινα σημεία γεμάτα αξιοθέατα.

Που να πρωτοσταθεί το βλέμμα σου στη Λάσση. Οι μαγευτικές παραλίες σου παίρνουν την ανάσα, με τον κόσμο να κατακλύζει κάθε σημείο τους από νωρίς, απολαμβάνοντας τα πιο όμορφα και καθαρά νερά. Οι παραλίες βρίσκονται η μια μετά την άλλη. Από τις κοσμικές πλατύ και μακρύ γυαλό, μέχρι τις πιο «αραιές», τουρκοπόδαρο, γραδάκια, meditterranne, φανάρι, μαϊστράτο, πολλούς μικρούς κολπίσκους με άμμο ή βράχο... Κυριολεκτικά το ανάγλυφο εδώ είναι υπέροχο.

Λίγο πιο κάτω μπορείς να βρεις το κάθε τι, στα εμπορικά καταστήματα της περιοχής, αλλά και να γευτείς ιδιαίτερες γεύσεις στα εστιατόρια της περιοχής. Φυσικά, δεν λείπει και η νυχτερινή διασκέδαση, που το καλοκαίρι υπάρχει στην περιοχή.

Αν το περπάτημα ή η βόλτα με το ποδήλατο σε χαλαρώνει, ο γύρος της Λάσσης είναι μια μοναδική διαδρομή, με εναλασσόμενη ροή εικόνων, οι οποίες σίγουρα θα καταφέρουν να σε γαληνεύσουν...

 

πηγή: http://www.kefaloniaheaven.com/

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency