Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
26/05/2015

HAIR PRESTIGE: Επίδειξη Νέου Επαγγελματικού Εξοπλισμού

Άλλη μια καινοτομία απ το κομμωτήριο HAIR PRESTIGE και την κομμώτρια του Βασιλική Γαβριελάτου Λουκάκη...

 

Θερμαινόμενο ψαλίδι κουρέματος (Thermo Cut System JAGUAR TC 400)

ΜΟΝΟ ΜΕ 3 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΨΑΛΙΔΑ ΤΕΛΟΣ!!!

Ένα επαγγελματικό εργαλείο κουρέματος με τη βοήθεια της θερμότητας για μαλλιά χωρίς ψαλίδα, αλλά παράλληλα κατάλληλο και για δημιουργία καινοτομικών στυλ.

Το Thermo cut system Jaguar TC-400 είναι ένα υπερσύγχρονο θερμαινόμενο ψαλίδι κουρέματος, όπου με σταθερή θερμοκρασία και συνεχής παροχή ρεύματος στις λεπίδες του ψαλιδιού, «καυτηριάζει» την τρίχα, την επουλώνει κλείνοντας την, διατηρώντας τη φυσική της υγρασία, διεγείροντας την αυτο-ανάπλασή της.

Η επίδραση της Jaguar TC είναι ήδη ορατή μετά το πρώτο κούρεμα. Μπορείτε να δείτε και να αισθανθείτε ταυτόχρονα ότι η δομή της τρίχας είναι καλύτερη έχοντας περισσότερο όγκο, μεγαλύτερη λάμψη και ελαστικότητα.

Με την Jaguar TC, όλες οι τεχνικές κουρέματος είναι δυνατές. Το Σύστημα ThermoCut μπορεί να προσαρμοστεί ξεχωριστά για κάθε ποιότητα και κάθε μήκος μαλλιών, δημιουργώντας ένα άμεσο και βέλτιστο αποτέλεσμα.

Μαλλιά με ψαλίδα θα γίνουν υγιή και ανθεκτικά. Στα μαλλιά με περμανάντ θα δοθεί μεγαλύτερη ελαστικότητα. Τα εύθραστα μαλλιά θα αναγεννηθούν και θα δυναμώσουν. Τα θαμπά μαλλιά θα ξαναβρούν τη λάμψη τους!

Με μόνο τρεις εφαρμογές εξαφανίζει την υπάρχουσα ψαλίδα και προλαμβάνει τη δημιουργία νέας προστατεύοντας ταυτόχρονα τα μαλλιά σας από την ατμόσφαιρα του περιβάλλοντος.

Η κ. Βασιλική Γαβριελάτου η κομμώτρια του "Hair Prestige" θα έχει για 10 μέρες 40% έκπτωση στα κουρέματα της που περιλαμβάνει το ψαλίδι αυτό και σας προσκαλεί να δοκιμάσετε το καινούργιο επαγγελματικό εξοπλισμό το οποίο δεν το έχει κανένας άλλος εδώ στο νησί.

Δείτε πως ήταν πριν τα μαλλιά και ποιο είναι το αποτέλεσμα μετά την χρήση του ψαλιδιού:

ΠΡΙΝ

 

 

ΜΕΤΑ

 

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency