Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
30/04/2015

Προβολή της Κεφαλονιάς στη Γερμανία

Με εξαιρετική επιτυχία συνεχίζεται η Έκθεση Mainmarkt Mannheim, όπου συμμετέχει ο Δήμος Κεφαλονιάς, ως Επίσημος Καλεσμένος της περιοχής Rhein Neckar Kreise, δίνοντας την ευκαιρία σε διεθνείς Παράγοντες του Τουρισμού και σε χιλιάδες Γερμανούς επισκέπτες να πληροφορηθούν για την Κεφαλονιά.
Σε ειδική εκδήλωση για τους Περιφερειάρχες, Δημάρχους και Δημοσιογράφους του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, έγινε επίσημη παρουσίασή του Νησιού από τον Α/Δήμαρχο Πολιτισμού - Τουρισμού κ.Ευάγγελο Κεκάτο.
Ιδιαίτερες ενότητες παρουσιάστηκαν από τον κ.Κατσούρη για τις ταξιδιωτικές δυνατότητές, τον κ.Τιμοθεάτο για τα Ξενοδοχεία, τον κ.Ξανθάκη για τον Φορέα του Αίνου και από τον κ.Κορκο που είχε και την επιμέλειά του Περιπτέρου, τα τοπικά προϊόντα και Συνεταιρισμοί.
Σήμερα, Πέμπτη 30 Μαΐου σε ειδική Σύσκεψη αποφασίστηκε η οργάνωση Διεθνούς Συνεδρίου στην Κεφαλονιά, τον Σεπτέμβρη του 2016 με θέμα τις "αναπτυξιακές δυνατότητες των Διεθνών Συνεργασιών μεταξύ των Δήμων της Ευρώπης" με οργανωτικό Υπεύθυνο στο Νησί τον κ.Κεκάτο και στην Γερμανία την κ.Κυργιάννη και κ.Dallinger.
Τέλος σήμερα το απόγευμα αναμένεται η άφιξή του κ.Ανδρέα Παντελειού ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα της Γαστρονομίας στο Νησί.

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency