Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
27/04/2015

Συνέντευξη με τον Πρόεδρο της Α.Ε.Κ κ. Κουμαριώτη!

Το πρωτάθλημα στην Kεφαλονιά τελείωσε και Πρωταθλήτρια αναδείχτηκε και φέτος η ομάδα της Α.Ε.Κ. Με αφορμή το γεγονός αυτό πήραμε μια μικρή συνέντευξη από τον άνθρωπο που βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια ως επικεφαλής και βοηθά την ομάδα κάθε χρόνο τα μέγιστα. Έτσι, μιλήσαμε με τον Δημήτρη Κουμαριώτη, ο οποίος μας έκανε τον απολογισμό της ομάδας αυτή την χρονιά.

Πως νιώθετε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

Νιώθω μια δικαίωση των προσπαθειών που κάναμε και φέτος και δώσαμε μια απάντηση στους επικριτές μας.

Η χρονιά ξεκίνησε περίεργα. Πιστεύατε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από την αρχή της χρονιάς ή προέκυψε στην πορεία με την αγωνιστική άνοδο της ομάδας;

Οι στόχοι της ομάδας εδώ και 4 χρόνια είναι ο Πρωταθλητισμός. Κάτι που συνεπάγεται την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την οποία επιτυγχάνουμε εδώ και 3 χρόνια. Επίσης, με τη δουλειά που γίνεται σε όλους τους τομείς. Η ομάδα δεν έχει μάθει να δουλεύει με υποθέσεις και με ''ΑΝ''. Η ομάδα βάζει στόχους και τους υλοποιεί.

Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς υπήρξαν δυσκολίες που θα θυμάστε σε αυτή την πορεία; 

Μεγάλη δυσκολία της ομάδας ήταν που αναγκάστηκε να αγωνίζεται με 10 παίχτες το μεγαλύτερο μέρος της αγώνιστικής περιόδου. Όμως, η μεγαλύτερη δυσκολία, όχι μόνο για εμάς, ήταν ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ Αργοστολίου, όπου οι ποδοσφαιριστές ταλαιπωρήθηκαν από πολλούς τραυματισμούς.

Θα μας κάνετε ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς;

Αποδείξαμε πως με νέα ομάδα και με την καθοδήγηση του κ. Τόγκα τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Είναι μεγάλη η επιτυχία για την ομάδα μετά από τη σημαντική ανανέωση που έγινε το περασμένο καλοκαίρι. Καταφέραμε να διατηρηθούμε στην κορυφή, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο.

Θεωρείτε ότι επιτεύχθηκαν οι στόχοι της ομάδας και σε τι στοχεύετε τώρα;

Ο βασικός στόχος της ομάδας μας επιτεύχθηκε, αφού κατακτήσαμε και αυτήν τη χρονιά το πρωτάθλημα, αλλά και ταυτόχρονα λειτουργήσαμε σωστά και στο κομμάτι των ακαδημιών. Ήδη μετράμε 45 παιδιά σε σχέση με πέρισυ που είχαμε μόνο 5. Πάνω σε αυτό θα χτίσουμε το μέλλον της ομάδας. Επίσης, στόχος μας ήταν και το κύπελλο αλλά εκεί δεν τα καταφέραμε. Με την ευκαιρία να δώσω συγχαρητηρία στην ομάδα Α.Ο. Διλινάτα για την κατάκτηση, αλλά και για τη συνολική προσπάθειά της για φέτος. Όσο για την συνέχεια, στα μπαράζ Γ' Εθνικής θα παλέψουμε για το καλύτερο και να συνεχιστεί η ανοδική πορεία από τις προηγούμενες χρονιές.

Είναι νωρίς να μιλήσουμε για μεταγραφές;

Ποτέ δεν είναι νωρίς να μιλήσουμε για αυτό. Η συνέπεια και η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει αυτά τα χρόνια μας έχει διδάξει πως πρέπει να κινούμαστε αστραπιαία καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας υπάρχει ήδη πλάνο για την νέα χρονιά.

Κάτι άλλο που θα θέλατε να ακουστεί;

Καταρχήν, θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και θεσμικά αλλά και οργανωτικά κάτω από απαράδεκτες συνθήκες. Επίσης, θα ήθελα να υπάρχει μεγαλύτερος σεβασμός σε ανθρώπους που προσπαθούν με τον ιδρώτα τους και το υστέρημα τους να ανοικοδομήσουν το αποκομμένο Κεφαλληνιακό Ποδόσφαιρο.

 

 

 

 

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency