Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
07/04/2015

H Κεφαλονιά στην Εκθεση Grekland Panorama της Σουηδίας

Ο Δήμος Κεφαλονιάς στα πλαίσια της στοχευμένης τουριστικής προβολής στη Σκανδιναβική Ταξιδιωτική Αγορά, συμμετέχει με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στη 2η Grekland Panorama στη Σουηδία, που θα λάβει χώρα στη Στοκχόλμη από 13 έως 15 Φεβρουαρίου 2015.

 

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού – ΕΟΤ, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) και του Ελληνο-Σουηδικού Επιμελητηρίου και υπάρχει συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων μαζί με άλλες Περιφέρειες και Δήμους της Χώρας μας.

Ταξιδιωτικοί Εκπρόσωποι από Σουηδία, Δανία, Νορβηγία και Φινλανδία θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τη μοναδικότητα του πολλαπλώς βραβευμένου από διεθνείς ταξιδιωτικούς οργανισμούς Νησί της Κεφαλονιάς, το οποίο παρέχει εξαιρετικές μορφές εναλλακτικού τουρισμού, Θρησκευτικής και αρχαιολογικής περιήγησης και παραδοσιακής γαστρονομίας.

Ο παν-σκανδιναβικός χαρακτήρας της έκθεσης , για δεύτερη συνεχή χρονιά, αποτυπώνεται από τις συμμετοχές των μεγαλύτερων tour operators όπως TUI – Fritidsresor, Thomas Cook – VING, Kuoni - Apollo, ενώ το "παρών" δίνουν παράλληλα και οι Solresor, Airtours, Tema Resor, Detur και Aegean Airlines – Tal Aviation για τη χώρα της Σουηδίας.

Το Δήμο εκπροσωπεί ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος και ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο Φορέα ή Ιδιώτη του Νησιού, ο οποίος επιθυμεί να αξιοποιήσει τη δυνατότητα προβολής που προσφέρει η Επιτροπή Τουρισμού στην Έκθεση, όπως επικοινωνήσει μέχρι την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015 με τον Προϊστάμενο του Αυτοτελούς Τμήματος Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής κ.Σταύρο Κουρή-Κορκό, εργάσιμες μέρες και ώρες στο Γραφείο Υποδοχής του Νέου Λιμενοβραχίονα.

πηγή: http://www.ioniangalaxy.gr/

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency