Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
07/04/2015

Συμμετοχή της Κεφαλονιάς στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Κρουαζιέρας Cruise Shipping Miami στις Η.Π.Α.

Στα πλαίσια της περαιτέρω ανάπτυξης του Τουρισμού Κρουαζιέρας στην Κεφαλονιά, ο Δήμος, με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, συμμετέχει για 5η συνεχή χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Κρουαζιέρας SeaTrade ,που θα αναπτυχθεί από 16 έως 19 Μαρτίου 2015 στο Miamiτων Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.


  

Η Έκθεση αποτελεί την κορυφαία Εκδήλωση στο διεθνή χώρο της Κρουαζιέρας, όπου η Κεφαλονιά, μέσω των ειδικών Συμβούλων προώθησης του Νησιού CTM, έχει σταθεροποιηθεί στους εννέα πιο συχνούς προορισμούς κρουαζιέρας στην Ελλάδα.

Την Κεφαλονιά εκπροσωπεί ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος και η εκπροσώπηση φέτος είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη, αφού το Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς και Ιθάκης είναι πλέον επίσημο Μέλος τηςΈνωσης Λιμένων Ελλάδος (Ε.ΛΙΜ.Ε).

Ο κ.Ευάγγελος Κεκάτος ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο Φορέα ή Ιδιώτη του Νησιού, ο οποίος επιθυμεί να αξιοποιήσει τη δυνατότητα προβολής που προσφέρει η Επιτροπή Τουρισμού στην Έκθεση, όπως επικοινωνήσει μέχρι την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 με τον Προϊστάμενο του Αυτοτελούς Τμήματος Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής κ.Σταύρο Κουρή-Κορκό, εργάσιμες μέρες και ώρες στο Γραφείο Υποδοχής του νέου Λιμενοβραχίονα.

πηγή: http://www.ioniangalaxy.gr/

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency