Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
26/11/2004

Έλλειμμα 500.000 ευρώ παρουσιάζει η Αναπτυξιακή εταιρεία

Έλλειμμα που φτάνει περίπου τα 500.000 ευρώ παρουσιάζει η Αναπτυξιακή Εταιρεία, σύμφωνα με δηλώσεις του νομάρχη Δ. Λευκαδίτη στο προχθεσινό Ν.Σ.
Συγκεκριμένα ο Δ. Λευκαδίτης, ενημερώνοντας τους νομαρχιακούς συμβούλους, δήλωσε ότι η Αναπτυξιακή Εταιρεία αντιμετωπίζει ουσιαστικό πρόβλημα επιβίωσης, το 70% των μετόχων της (Νομαρχία, ΕΒΕΚΙ, Συνεταιρισμός Ρομπόλας) αμφισβητεί τον ισολογισμό της Εταιρείας ως πλασματικό,...ενώ τόνισε ότι αν και έχουν ζητηθεί εξηγήσεις από τον πρόεδρο και τον δ/ντα σύμβουλο της Αναπτυξιακής κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα, ενώ παράλληλα η Αναπτυξιακή Εταιρεία ζητά από τη Νομαρχία 150.000 ευρώ για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει πανηγυρικά τους νομ. συμβούλους της "Ανεξάρτητης Αυτοδιοίκησης των Πολιτών" Θ. Γαλιατσάτο, Δ. Λυκούδη και Γ. Κοκκόση, οι οποίοι είχαν ζητήσει να συζητηθεί στο τραπέζι του Νομαρχιακού Συμβουλίου το θέμα του ελέγχου της νομιμότητας των πράξεων της Αναπτυξιακής Εταιρείας, οι οποίοι στο χθεσινό Ν.Σ. άσκησαν οξεία κριτική στην προηγούμενη Νομ. Αρχή για την διαχείριση της Εταιρείας.
Σε δεινή θέση βρέθηκαν οι νομ. σύμβουλοι Δ. Γεωργάτος και Σ. Μοσχόπουλος, οι οποίοι προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Τελικά, το Ν.Σ. αποφάσισε κατά πλειοψηφία να εξουσιοδοτήσει τον νομάρχη να επιμείνει στις εξηγήσεις που έχει ζητήσει, και μέχρι να του δοθούν να μην εγκριθεί από το Ν.Σ. η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Αναπτυξιακής Εταιρείας.

Πηγή: ΦΩΝΗ 25-11-2004

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency