Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
03/04/2015

Ενδιαφέρουσες μεταβολές στις ξενοδοχειακές τιμές των Επτανήσων για τον Απρίλιο.

Οι ξενοδοχειακές τιμές στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις, ακολουθώντας την πορεία που ήδη είχαν χαράξει από τον προηγούμενο μήνα, αυξήθηκαν ακόμη περισσότερο κατά τον Απρίλιο. Φυσικά, από αυτές δε λείπει και η Αθήνα. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι τιμολογιακές αλλαγές σε επιμέρους ελληνικούς προορισμούς. Πώς διαμορφώθηκαν οι τιμές των ξενοδοχείων των Επτανήσων; Αυτά είναι τα αποτελέσματα του Καταλόγου Ξενοδοχειακών τιμών της www.trivago.gr (trivago Hotel Price Index (tHPI) ) για το μήνα Απρίλιο 2015, για διεθνείς αλλά και εθνικούς προορισμούς.

 

Διαμόρφωση τιμών στα Επτάνησα

Ενδιαφέρουσες μεταβολές φαίνεται να έχουν και οι ξενοδοχειακές τιμές σε μηνιαία βάση στα Επτάνησα. Μικρή αύξηση τιμών έχουν τα ξενοδοχεία της Κέρκυρας, όπου οι τιμές μεταβλήθηκαν μόνο κατά ένα τοις εκατό. Στη Λευκάδα, οι τιμές αυξήθηκαν κατά 17 τοις εκατό συγκριτικά με το Μάρτιο, διαμορφώνοντας κατά μέσο όρο την τιμή του Απριλίου στα 63 ευρώ. Στην Κεφαλονιά οι τιμές φαίνεται να μειώθηκαν από τα 62 ευρώ που ήταν το Μάρτιο κατά μέσο όρο, στα 57 για τον τρέχοντα μήνα.  Αύξηση κατά 12 τοις εκατό έχουν και οι ξενοδοχειακές τιμές της Ζακύνθου, ενώ οι τιμές στα Κύθηρα ανέβηκαν μόλις κατά έξι τοις εκατό.

Πηγή: kefalonias.gr

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency