Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
24/11/2004

Ανακοίνωση του εμπορικού συλλόγου "Η Κράνη"

Συνάδελφοι,
Ύστερα από πολλές επιθέσεις του μέλους του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αργοστολίου «Η ΚΡΑΝΗ» του κ. Σπύρου Ατσάρου προς τον Σύλλογο και χωρίς να σέβεται την πλειοψηφία και τις αποφάσεις της, αλλά και με το να επιτίθεται μέσω δημοσιευμάτων στον τοπικό Τύπο χαρακτηρίζοντας το Δ.Σ. του Συλλόγου «παράρτημα», έχουμε να αναφέρουμε τα εξής:
«Η ΚΡΑΝΗ» από τη γέννηση της έχει ορισμένες απαράβατες αρχές αλλά και θέσεις για τα χρόνια προβλήματα του κλάδου μας που μάχεται και αγωνίζεται με όλες τις παραγωγικές τάξεις που αποτελούν την μικρομεσαία τάξη.
Η συμπόρευσή μας, λοιπόν, σε αυτά που συμφωνούμε, όπως: Ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα, ανθρώπινο ωράριο, πάταξη του παρεμπορίου, κλπ. θα μας βρίσκει πάντα θετικούς.
Ο κ. Ατσάρος, έχοντας μάθει τόσα χρόνια στην απομόνωση, έχει φαίνεται συνηθίσει να μην μπορεί να συνεννοηθεί με κανέναν. Δεν εξηγείται διαφορετικά το ότι δεν υπάρχει καμιά συμφωνία του σε κανένα Δ.Σ. του Συλλόγου, παρά η μόνιμη διαφωνία του σε όλα τα σημαντικά θέματα του κλάδου.
Θεωρώντας (μετά από προσπάθειες για το αντίθετο), ότι αυτό θα συνεχίσει μάλλον, όλες οι αποφάσεις του Συλλόγου θα παίρνονται πλειοψηφικά κι όχι με ομόφωνες αποφάσεις, όπως μέχρι πρότινος.
Η σκέψη μας θα είναι πάντα στραμμένη στην αποτελεσματικότερη ύπαρξη και παρουσία του Συλλόγου μας, τόσο σε αγωνιστικό και διεκδικητικό επίπεδο, όσο και στην προοπτική της παραπέρα δράσης και δραστηριότητάς μας σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο.

Τα μέλη του Δ.Σ.
Κώστας Μιχαλάκος
Χάρης Λεωνιδάκης
Μιχάλης Μαρκάτος
Παναγής Έρτσος

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency