Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
19/02/2015

Συνάντηση εργασίας Δημοτικής Αρχής με την εταιρία Hanwha της Κορέας

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα Σύσκεψη Εργασίας με θέμα το «Έργο παραγωγής Ενέργειας από απόβλητα» έλαβε χώρα στο Γραφείο του Α/Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Διονύση Λυκούδη, την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015.

 

Συγκεκριμένα τα Στελέχη της Κορεάτικης Εταιρείας Hanwha Corporation, κ.Alex Young-ki Kim και κ.Αικατερίνη Μπουκούρη, συνοδευόμενα από τον Επιχειρηματία κ.Ντάνυ Γιακουμάτο, παρακάθισαν σε Σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν ο Α/Δήμαρχος Ευάγγελος Κεκάτος, ο Πρόεδρος της Εταιρείας Διαχείρισης Αποβλήτων κ.Διονύσης Κοκκόσης, ο Α/Πρόεδρος κ.Παναγής Βανδώρος και ο Ειδικός Σύμβουλος κ.Δημήτρης Μεσσάρης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναπτύχθηκε εμπεριστατωμένα η δυνατότητα παραγωγής ενέργειας, ως έργου περιβαλλοντικής υποδομής για τη βελτίωση των περιβαλλοντικών συνθηκών, από την αποτέφρωση αποβλήτων, με τη μορφή ηλεκτρισμού ή και θερμότητας και προβλήθηκε αναλυτικό film από τη λειτουργία της Μονάδος Παραγωγής στην Κορέα.

Ακολούθως ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης υποδέχθηκε τα Μέλη της Εταιρείας στο Δημαρχιακό Μέγαρο και αφού τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους, προσέφερε στον επικεφαλής κ.Young-ki Kim την Τιμητική Πλακέτα του Δήμου.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency