Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
09/02/2015

Γεράσιμος Μουίκης - Μέμη Αλυσανδράτου: Δύο νέοι με πολλές επιτυχίες αθλητές!

Δύο νέοι Κεφαλονίτες ο Γεράσιμος Μουίκης και η Μέμη Αλυσανδράτου που αν και πολύ μικροί εχουν καταφέρει πολλά στο χώρο του αθλητισμού. Μας μίλησαν για τις επιτυχίες τους αλλα και για τα σχέδια τους για το μέλλον!

 

Γεράσιμος Μουίκης

1. Πόσα χρόνια ασχολείσαι με τον αθλητισμό;

Mε τον αθλητισμό γενικότερα ασχολούμαι από 5 χρονών όπου έπαιζα basket στον ΑΣΚ. Με τον στίβο ξεκίνησα από τα 11 όπου πήγαινα 6 δημοτικού.

2. Τι σε παρακίνησε να ασχοληθείς με αυτό το άθλημα;

Από μικρός μου άρεσε ο στίβος και πάντα ήθελα να ασχοληθώ και όταν ξεκίνησα το άλμα εις ύψος και είδα ότι μου άρεσε και οτι είχα μια κλίση προς αυτό το συνέχιζω δυναμικά ως και σήμερα.


3. Στην ημερίδα αλμάτων κατάφερες να πηδήξεις πάνω απο το 1.90 βγαίνοντας δεύτερος. Σκέφτεσαι να ασχοληθείς και επαγελματικά στο μέλλον;

Όντως το 1.90 είναι μια πολύ καλή επίδοση και μου χάρισε την δεύτερη θέση αλλά στοχεύω για παραπάνω και αν δω ότι μπορώ να ανταπεξελθω στα απετουμενα όρια ναι θα μου άρεσε να ασχοληθώ επαγγελματικά.

4. Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον;

Εγώ θέλω να περάσω γυμναστική ακαδημία (ΤΕΦΑ) και να ασχοληθώ γενικότερα με τον αθλητισμό και σίγουρα ειδηκοτερα με τον στίβο.

 

Μέμη Αλυσανδράτου

1. Πόσα χρόνια ασχολείσαι με τον αθλητισμό;

 Η πρώτη μου επαφή με τον αθλητισμό μέσα από διάφορα αθλήματα έγινε στην ηλικία των 5 ετών,ενώ η ενασχόληση μου με το στίβο πιο συγκεκριμένα ξεκίνησε στην ηλικία των 10 ετών.

2. Γιατί απήχες πάνω απο 1 χρόνο;

 Η αποχή μου ουσιαστικά ήταν το αποτέλεσμα κακών συγκυριών σε συνδυασμό με το βεβαρυμένο μου πρόγραμμα λόγω της σχολής και συνεπώς της έλλειψης ελεύθερου χρόνου.

3. Πως αποφάσισες να επιστρέψεις πάλι;

.Ουσιαστικά πότε δεν σταμάτησα να γυμνάζομαι. Η αποχή αυτή ήταν στην ουσία απουσία από την συστηματική προπόνηση και τη συμμετοχή σε αγώνες.Η συμμετοχή μου σ αυτή την ημερίδα έγινε με τη σκέψη να δω το επίπεδο που βρίσκομαι με στόχο να επανέλθω φέτος στην αγωνιστική δράση.


4. Αν και αποχή 1 μιση χρόνου κατάφερες στην ημερίδα αλμάτων να πάρεις την πέμπτη θέση. Σκεφτεσαι να ασχοληθείς επαγγελματικά στο μέλλον;

Η επαγγελματική μου ενασχόληση με το συγκεκριμένο χώρο είναι σχεδόν σίγουρη μιας κι αυτό είναι το αντικείμενο που σπουδάζω και που αγαπάω, βέβαια αυτό θα γίνει πλέον από την πλευρά της προπονητικής. Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι θα συνεχίσω να το κάνω όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες γιατί είναι κάτι που μ ευχαριστεί

Εμείς σας ευχομαστε καλή επιτυχία σε ότι κάνετε!

 

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency